KARAOSMANOĞLU: HAYVANCILIKTA MODERN TESİSLER ARTMALI
 İlimizde otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Es Oto Ford Bayisinin sahibi Ender Kayan’ın yatırımıyla gerçekleşen Essüt tesislerini, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti Kocaeli Eski İl Başkanı Mahmut Civelek ziyaret etti. Köylümüzün ve çiftçimizin meselelerine

her daim çözümler aradıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Ticaretle başarılı olan insanların tarımsal ve hayvansal üretim alanında yatırım yapmasını çok faydalı buluyorum. Daha modern ve verimliliği artıran tesisler sektöre katkı sağlamaktadır. Bu nedenle bu yatırım ilimize ve şehrimize katma değer katacaktır. Özellikle ilimizde hayvancılık sektöründe modern tesislerin sayısı artmalı” dedi.

 

“KÖYLERİMİZ YATIRIMLARLA KALKINIYOR”

 

Göreve geldiğimizde kentte ne varsa, aynısını köylerimize de götüreceğiz dediklerini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Çok şükür bu konuda da mahcup olmadık. Bugün Kocaeli’nde kent merkezinde ne varsa, köylerinde de vardır. Vatandaşımıza tarım ve hayvancılıkta destekler veriyoruz. Her bir köyümüze veteriner ve ziraat mühendisi gönderiyoruz. Bugün köylerimizde uzmanlarımız, çiftçilerimize modern tarım yöntemleriyle zararlılarla mücadeleyi, veterinerlerimiz ise sağlıklı ve verimli hayvancılığı uygulamalı olarak anlatıyorlar. Milletin gerçek efendisi olan çiftçimizin, mukaddes alın teriyle ıslanmış, bu güzel vatanın topraklarını işleyen, ondan değer üreten, çiftçimizin alın teri hiçbir şeyle ölçülemez. Bu nedenle hayvancılık sektöründe profesyonel metotların kullanılması ve tesislerde çağdaş tasarımlar artık kaçınılmaz bir hale gelmiştir. Her geçen gün artan bu tip tesislerin sayısının daha çok artmasını önemsiyorum” açıklamasını yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817