KARAOSMANOĞLU: HEDEFİMİZ DAHA GÜÇLÜ BİR ÜLKE
 Şehrimizin tüm dinamikleriyle bir araya gelerek farklı kesimlerle diyalog içerisinde olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr Şenol Ergüney ve Denizbank İzmit Ticari Şubesi Müdürü Ali Aktaş’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde, kentin hizmet noktasındaki durumunu farklı bakış açılarıyla değerlendirilme şansı da yakalandı. Başkan Karaosmanoğlu, Genel Sekretere ve Denizbank Ticari Şube Müdürüne görevlerinde ayrı ayrı başarılar diledi.

 

“SAĞLIK VE EKONOMİ AYRILMAZ BİR İKİLİ”

Dünyada farklı ülkelerin ekonomi ve sağlık politikalarını tartışa dursun, ülkemizde iki alanda da yaşanan pozitif gelişimin halkımızı memnun ettiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bir ülke için en önemli hizmetlerin başında sağlık sektörünün geldiğini hepimiz biliyoruz. Bunu da ekonomimizin güçlü olmasıyla taçlandırabiliyoruz. Bu iki alanda hizmet vererek ülkemizin çıtasını yükselten herkesi kutluyorum. Geçmişte yaşanan karanlık günlerin vatandaşımızın geleceğe umutsuz bakmasına neden olurken, birde sağlık alanında çağın çok gerisinde kalan bir sektörün halkımızı mutsuz ettiğini hepimiz görüyorduk. Ama çok şükür o kabul edilemeyen günler geride kaldı. İstikrarlı ve güçlü devlet yapımız, halkımıza güzel hizmetler gerçekleştirebiliyor. Vatandaşımızın ve bizimde istediği daha güçlü ve geleceğe daha güvenle bakabildiği bir ülkedir. Bizim de tek hedefimiz milletimizle bunu başarmaktır” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817