Karaosmanoğlu:
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra merkez ve çevresinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kandıra’da vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Alt yapısı ve üst yapısıyla sadece bugünün değil, geleceğin Kandırasını planlıyoruz. Hedefimiz sahilleriyle, tarımıyla, turizmiyle, örnek gösterilecek köyleriyle; işleyen ve ışıldayan bir Kandıra’dır’’ dedi.

 

KANDIRA’DA İNCELEME TURU

Ramazan ayında da çalışmalarına ara vermeyen Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra’da devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.  

Kandıralı vatandaşlarla sohbet eden, esnafı ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu’na Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, AK Parti Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez ve Kandıra koordinatörü Mehmet Uzun eşlik etti.

 

BAŞKAN SAHİLLERİ DOLAŞTI

Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, Kandıra’daki incelemeleri sırasında ilk olarak Sarısu bölgesine geçti. Burada sahili inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, bölgenin ihtiyaçlarıyla ilgili belediye başkanı Kan’dan bilgi aldı. Sahil bölgesine yapılması planlanan çalışmaları yerinde gören Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Bağırganlı’ya geçti. Bağırganlı sahilinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bölge halkına bilgi verdi.

 

İLÇE HALKINDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Kandıra merkezde devam eden alt yapı çalışmalarını da yerince denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, burada esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen görüşmede Kandıralılar, Büyükşehir’in ilçe genelinde yaptığı çalışmalar nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Alt yapı çalışmalarının kolay olmadığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Burada yapılan çalışmalarda bize anlayış gösteren Kandıra halkına ve ilçe esnafımıza teşekkür ediyoruz’’ ifadesini kullandı.

 

KANDIRA’YA 100 YILLIK HİZMET

Kandıra’da önemli bir alt yapı ve üst yapı hamlesi başlattıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İlçe merkezimizde ve sahillerde 100 yıllık su sorununu ortadan kaldıracak barajımızın inşaatı hızla devam ediyor, içme suyu arıtma tesisi, köylerimize kadar yaptığımız atık su arıtma tesisleri, sahil düzenlemeleri, Namazgah deresinde yaptığımız örnek ıslah çalışması, Kandıra’ya verdiğimiz değerin ve önemin bir göstergesidir. Kandıra’nın güzel insanları, hizmetin de en güzeline layıktır’’ şeklinde konuştu.

 

ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPTI

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra’yı ziyaretinde ilçe esnafından alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Başkan Karaosmanoğlu, ilçenin önde gelen soba imalatçılarından birine özel olarak imal edilen ‘gözleme sobası’ siparişi verdi. Başkan Karaosmanoğlu’nun ücretini peşin olarak ödediği ‘gözleme sobası’, Kandıra’nın Alaybey Köyü’nden çıkarılan taşların işlenmesinden sonra kullanıma hazır hale getiriliyor.

 

NAMAZGAH’TA İFTARA KATILDI

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra’daki programı çerçevesinde ilçe belediyesinin Namazgah parkında düzenlediği halk iftarına da katıldı. İftar öncesinde Kandıralılara elleriyle yemek dağıtan Başkan Karaosmanoğlu, hep birlikte açılan orucun ardından ise ilçe halkının yaklaşan Kadir gecesi ve Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

 

KANDIRA CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Namazgah parkını dolduran yüzlerce Kandıralıya seslenen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Yanında iftar yaptığımız bu Namazgah deresi eskiden mezbelelik bir durumdaydı. Yaptığımız ıslah çalışmalarının ardından şimdi yanında iftar açıyoruz. Kandıra’yı hepinizin bildiği gibi turizm bölgesi ilan ettik. Hızla alt yapı ve üst yapıyı tamamlıyoruz. İçme suyu, arıtma tesisleri ve diğer yatırımlarla Kandıra’yı adeta cazibe merkezi haline getiriyoruz. Kandıra’da ilçe merkezinden köylere kadar tüm ihtiyaçlara el atıyoruz’’ açıklamasını yaptı. İftar programında AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da hazır bulundu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817