KARAOSMANOĞLU: HEPİMİZ BU KENTTEN SORUMLUYUZ
 Yerel yönetimlerin başarılı olmasında ve projelerini hayata geçirmesinde kente katkıları olan Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları ve Spor kulüplerinin temsilcileriyle her fırsatta bir araya gelmeye çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bunun bir örneğini daha Derince’de gösterdi. 60 Evler sahilinde Kandil Kafe’de gerçekleşen birlikteliğe Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’da katıldı. İlçenin gelecek vizyonunun anlatıldığı, toplumsal taleplerin konuşulduğu toplantıda yerel dinamiklerin kentlerin gelişiminde ne kadar önemli olduğu bir kez daha vurgulandı. Derince Belediye Başkanı Bulut’un da bir konuşma gerçekleştirdiği birliktelikte, “Vatandaşımıza hizmet noktasında özveriyle çalışıyoruz. Derneklerimize, Spor kulüplerimize ve muhtarlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Ülke ve şehir kardeşliğine verdiği katkının önemini bildiğimiz hemşeri derneklerimizin festivallerini yapabileceği Kadırga bölgemizi güzelleştirerek, etkin bir hale getirmek için Büyükşehir Belediyemizle çalışıyoruz” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da, “Derince Belediyemizle vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Bizim işimiz halkımızı memnuniyetini ve duasını almaktır. Bu anlayışta olmak STK’larımızın, muhtarlarımızın ve bu kentten bende sorumlu diyen herkesin görevidir” ifadelerini kullandı.

 

“HALKIMIZI ÖNEMSİYORUZ”

 

Vatandaşların Muhtarları ve STK temsilcilerini baba gibi görmesinin öneminden bahseden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Garibanın, yetimin ve öksüzün sizi sığınacak bir liman olarak görmesi çok normaldir ve önemlidir. Bizim hizmet ettiğimiz her insanı önemsiyoruz. Ancak engellileri ve garipleri daha fazla önemseyerek, dualarını alacağız. Sosyal Yardımlarda ekiplerimiz gerekli araştırmaları yapıyor ve değerlendirmede geçiyor. Kocaeli Sosyal yardımlarda, Türkiye’nin örnek bir şehri oldu. Altyapı, arıtma tesisleri ve üstyapı da önemli işler yaptık, yapmaya devam diyoruz. Kentimizin her köşesini her santimetrekaresini Allaha şükür pırıl pırıl hale getirerek denizlerimize girilen kumsallar yaptık. Gençliğimizin batağa gitmemesi için tesisleşmeye de önem veriyoruz. Vatanı, milletini seven ve hizmet üretenleri destekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

“GENÇLERİMİZİN HAYATINDA BOŞUK OLMAMALI”

 

Gençlerimizin hayatında boşluk bırakmama amacında olduklarının da altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Eğitime ve gençliğe çok daha fazla önem veriyoruz. Çalışmalarımızın en önemli bölümünü buna ayıralım. Gençliğimizi kaybettik mi çok şeyi kaybederiz. Aksini düşünmek bile istemiyorum. Muhtarlarımızı, derneklerimizi ve vakıflarımızı ziyaret ettiğim de bu konuyu özellikle hatırlatıyorum. Derdimiz bu olmalıdır ve bunun için çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.

 

“EMPERYALİSTLERİN OYUNLARI DEVAM EDİYOR”

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ayrıca, “Emperyalistler oyunları hızlı bir şekilde devam ediyor olduğunu hepimiz görüyoruz. 7 Haziran seçimleri 100 yıllık mücadelenin geldiği bir kavşak ve hesaplaşmanın günüdür. Dedelerimiz Kuran-ı Kerimin yasaklandığı, bir sente muhtaç olduğumuz ve derneklerimizin kapatıldığı günlerden bugünlere geldik. Koalisyonlar döneminde yaşanan bakan seçmede bir sürü kavgalar yaşandığını hepimiz hatırlıyoruz. Ülkemizin artık Başkanlık sistemine geçmelidir” dedi. Konuşmalar sonrasında karşılıklı görüş alışverişi de yapıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817