banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU: HİZMETİN EN GÜZEL TEŞEKKÜRÜ ALDIĞIMIZ DUALARDIR
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel’in muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda vatandaşların istek ve önerilerine her zamankinden daha fazla duyarlı olunmasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemiz 1 Kasım’da çok önemli bir seçimden çıktı. Çok şükür ülkemizde istikrar ve güven ortamının yeniden sağlanmasıyla, yerelde de bizler önümüzü görme şansını yakaladık. Mahallerimizde hizmetlerimiz aratarak devam edecektir. Hizmetin en güzel teşekkürü aldığımız dualardır. Buda hizmetlerimize bereket getirecektir” dedi.

 

AÇ VE ÜSTÜ AÇIK YATAN KİMSE OLMAMALI

 

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel’in de katıldığı toplantıda, muhtarların kent için önerileri dinlendi. Sabah kahvaltısıyla gerçekleştirilen birliktelikte konuşan AK Parti İlçe Başkanı Demirel, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Karamürsel’e çok değer veriyor. Beraber ilçemizde koordineli biçimde çalışıyoruz. 1 Kasım seçimleri bizim için çok güzel geçti. 7 Haziran sonrasını unutup geleceğe bakıyoruz” şeklinde konuştu. Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım’da, “Bugün sizlerle hizmetlerin analizi yapacağız. Gece gündüz hep beraber çalışıyoruz. Yaptığımız yollar ve binalar bunların hepsi gelip geçicidir. Ancak biz sorumluluk sahibiyken, mahallelerimizde aç ve üstü açık yatan birisi varsa ve buna müdahale etmiyorsak hepimiz vebal içerisindeyiz demektir. Bizim birinci görevimiz insanımızın aç yatmamasını, parasızlıktan okuyamamasını ve tedavi olamamasının önüne geçmektir” diye konuşurken, muhtarlardan da kendi mahallerinde, “İhtiyaç sahibi bir insanımız varsa bize hemen bilgi verin. Hem yerelde bizlerin, genelde de devletimizin çok şükür imkanı var. Karamürsel’in hem Türkiye’de hem de şehrimizde halkımız nezdinde ayrı bir yeri vardır. İlçemizde oluşan beraber yaşama kültürünü, ülkemizin her yerine ulaştıralım” diye konuştu.

 

SİYASET HALKINI VE KENTİNİ SAHİPLENMEKTİR

 

Karamürsel’in geleceğe dönük doğru büyüme temellerini attıklarını belirten Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, “Özellikle İzmit Geçiş Köprüsünün bitiminden sonra Karamürsel inanılmaz bir değişim ve gelişim yaşayacak” açıklamasıyla konuşmasına son verdi. Muhtarlarla olan birliktelikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da, “Siyaset her zaman halkını ve kentini sahiplenmektir. Bugün yapamadığımız yatırımlar ve hizmetleri yarın muhakkak yapıyoruz. Bir görevimizin de sosyal destekler olduğunu hatırlatmak isterim. Hepimizin aldığı dua, hizmetimizin sermayesidir. Garip ve ihtiyaç sahibine dikkat edeceğiz ve dualarını alacağız” ifadelerini kullandı.

 

KAYNAKLARIMIZI EN GÜZEL ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİYORUZ

 

Kaynaklarımızı en güzel şekilde değerlendirmek derdimiz diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Beyt-ül mal yani belediye bütçesini ve devletin hazinesini çarçur etmeden önceliklerimizi belirleyerek hizmet ederek beraber yürüyeceğiz. Karamürsel gerçekten güzel bir ilçemizdir. Çalışmalarımızla dinlenebilen, denize girilebilen bir bölge haline getirdik. Maalesef içler acısı bir denizimiz vardı. Evsel kanalizasyonlarımızı sahillerimize artık akıtmıyoruz. Arıtarak yapıyoruz buda inancımız ve dinimizin gereğidir. Bu durum köylerimiz içinde geçerlidir aynı zamanda. Eksiklerimizi de siz muhtarlarımızla beraber tamamlayacağız. Her yerimiz pırıl pırıl olacak. Fedakârca yaptığınız hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyor, bundan sonra ki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum” diyerek konuşmasına devam etti.

 

DOĞRU İLETİŞİM, HIZLI HİZMET DEMEKTİR

 

İlçe Belediyemizle kurulacak doğru iletişimin hizmetlerinde hızlı yapılmasına katkı sağlayacağını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Şehrimizin her köşesine hizmet etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız onlara karşı olan sevgimizi, ilgimizi ve hizmetimizi görüyor.  1 Kasım’da halkımız, ülkemizin önünü açtı. Başka partilere oy veren kardeşlerimiz tek başına iktidar olmasını istediler. Bu istikrar ve güven ortamının projelerimizin de hızlanmasını sağlayacak. Karamürsel’de ve kentimizde sahillerimiz bakımını yapıyoruz. Karamürsel’i daha güzel bir hale getirme çabamız var. Bu hizmetleri beraber yaptık, yapıyoruz. Dünyanın, ülkemizin ve şehrimizin en nadide ilçelerinde Karamürsel’i, en güzele getirme çabamız var. Seçimlerde olgun bir şekilde, demokrasimize, medeniyetimize ve ahlakımıza uygun bir demokratik seçim oldu. Katkılarınız içinde siz muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Olumsuzlar yaşanmazken, birkaç saat içerisinde sonuçlar belli oldu” açıklamasını yaptı.

 

TÜRKİYE’DE VATANDAŞIN SANDIK DUYARLILIĞI VAR

 

Demokrasinin ve sandıkların bazı ülkelerde olmadığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Sandığa sahip çıkma ve oy kullanma kültürü olarak batı ülkelerinden bile iyi durumdayız. Türkiye’de seçimlere ve sandığa halkımız çok duyarlı. İnsanımız çok zeki ve ileri görüşlü. Tehlike olduğunda gerekeni yapıyor. Vatandaşımızın ülkemizin gidişatını gördü ve 1 Kasım seçiminde tek başına iktidara sahip çıktı. Bizde çalışarak halkımıza sahip çıkacağız. Ülkemizi geliştireceğiz çağdaş medeniyetin daha ilerisini götüreceğiz. Muhtarlarımıza hizmetlerinde dolayı bir kez daha çok teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmalar sonrasında, muhtarlar mahalleri hakkında genel ve özel taleplerini dile getirdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751