KARAOSMANOĞLU: HİZMETTE KİLOMETRE TAŞLARIMIZ VAR
 1 Kasım seçimi sonrası AK Parti’nin sandıklardan tek başına iktidar çıkmasının ardından teşkilatlarla bir araya gelmeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sorumlu ve ilkeli siyasetin özellikle yerelde nasıl başarılı olduğunu en güzel ortaya koyan Kocaeli kadrolarının olduğunu ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu, “Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız bu ülke için fedakârlıkla nasıl çalıştığını hepimiz biliyoruz. Onların önderliğinde bizde yerelde hizmet yarışında kilometre taşlarımız var. Bunun için sizler, yönetimlerde sorumlu olan bizler daha çok çalışarak, AK Partimize ve halkımıza yakışan güzel işleri yapacağız” dedi.

MUTLUYUZ VE SEVİNÇLİYİZ

Derince ve Körfez ilçesinde özellikle sandıklarda görevli teşkilat üyelerine teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, “Hepimiz mutluyuz ve sevinçliyiz. Güçlü bir şekilde 1 Kasım’da sandıktan çıktık. Bu başarı kardeşliğin, birliğimizin ve dostluğumuzun eseridir. Samimi bir şekilde çalıştık. Hep birlikte gayret ettik, etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

PARTİLER AMAÇ DEĞİL, ARAÇTIR

Dava ve hizmet şuuruyla hareket etmenin her şeyden öte olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “AK Parti’nin bu ülke için hayalleri var. Partiler amaç değil, hizmet etmek için araçtır. Bu kadrolar milletine hizmet etmek için bir araya gelmiş idealist kadrolardır. Herkese ve her kesime eşit mesafede hizmet ederek, siyasal anlamda üzerimizde ki sorumluluğu yerine getireceğiz. Milletimiz keskin basiretiyle, engin gönlüyle bizim hizmet aşkıyla olan yürüyüşümüz gördü. Onun için çalışkanlığımızla ve dürüstlüğümüzle hizmet üreteceğiz” diyerek konuştu.

HALKIMIZA SEVGİYİ VE İLGİYİ ASLA BIRAKMAYACAĞIZ

Halkımızın ailesinden bir birey olduklarının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımızdan sevgiyi ve ilgiyi asla bırakmayacağız. Değer vereceğiz. Bütün teşkilatlarımıza, sandıklarda görev yapan görevli arkadaşlarımıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Hizmette mazeret üretmeden hizmet edeceğiz. Maharetimizi konuşturacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817