Karaosmanoğlu,  Ho Won’da işçilerle yemek yedi
 Ho Won’da işçilerle yemek yedi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe’de bulunan Ho Won Otomotiv Fabrikası’nı ziyaret etti. Firmanın Koreli ve Türk yöneticileri tarafından misafir edilen Başkan Karaosmanoğlu, işçilerle birlikte yemekhanede yemek yedi.

HO WON OTOMOTİV FABRİKASI

Başkan Karaosmanoğlu, otomobil metal aksamları üreten Ho Won Otomotiv Fabrikası’nı ziyaret etti. Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’ün eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu’nu Ho Won Genel Müdürü Young Soun Kim ile İK, İdari İşler ve Finans Müdürü Cem Kurtiş’in yanı sıra fabrikanın Türk ve Koreli yöneticileri misafir etti.

KARTEPE’DE 2007’DE KURULDU

Genel müdür Kim tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, yöneticilerden fabrikanın çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Başkan Karaosmanoğlu, Kore firması Ho Won’un Kartepe fabrikasının 2007 yılında kurulduğu, halen 650 işçinin çalıştığı bilgisi verildi. Ho Won Fabrikası’nda çevreye duyarlı bir faaliyet yürütüldüğü de ifade edildi.

ÇALIŞANLARLA AYNI MASADA

Başkan Karaosmanoğlu ile yöneticiler, daha sonra fabrika yemekhanesine geçti. Burada işçilerle sıraya giren Başkan Karaosmanoğlu, fabrika çalışanlarının masasını paylaştı. Fabrika yöneticileri ve çalışanlar, Başkan Karaosmanoğlu’nu aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

KARDEŞ TÜRK VE KORE HALKLARI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Kore gezisine katıldığını ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ulsan Belediyesi ile kardeş şehir olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Türk ve Kore halklarının ortak yanlarının yanı sıra önemli bir dostluk ve kardeşlik bulunuyor. Çevreye duyarlı yatırımın ve yatırımcının her zaman yanındayız’’ ifadesini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817