banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU: HÜKÜMET BİZİM LOKOMOTİFİMİZDİR
 Kandıra’da hizmet veren muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin hizmetler noktasında geldiği son durumun değerlendirildiği toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder ve çok sayıda muhtar katıldı. Yıl içerisinde fırsat buldukça ilçelerimizde görev yapan muhtarlarla bir araya geldiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Yerel yönetimin ilk kapısı muhtar kapısıdır. Küçük yerlerde idarecilik büyük yerlerden kimi zaman daha zordur. Sizlerin görev yaparken ne kadar zorlandığını ve büyük sorumluluk aldığınızı görüyorum. Hizmetlerimiz kentimizin her noktasında kendisini gösterirken, asıl itici güç ve lokomotifimiz hükümetimizdir” dedi.

 

“HALKIMIZI KUCAKLIYORUZ”  

Siyasetin halka hizmet etmek olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanımızın hizmetlerinden sorumlu olan yöneticiler olarak halkımızı kucaklıyoruz. Sabırla hizmetlerimizi gün ve gün yerine getiriyoruz. Kocaeli halkından Allah Razı olsun bizi destekleyerek göreve getirdi. Halkımız vefakâr ve hizmet edeni çok iyi biliyor. Vatandaşımızın çok büyük kesimi hizmeti görüyor ve sizlerle birlikte bizlere teşekkür ediyor. Tabi ki bu hizmetleri yaparken köylerimizde elimiz ayağımız ve asıl yardımcımız sizlersiniz. Beraber çalışarak halkımızı mutlu ediyor, daha güzel şehir ve köyleri beraber gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca 2014-2019 döneminde gerçekleştirilecek projeler hakkında muhtarları da bilgilendirdi.

 

“HER MAHALLE BİZİM” 

Göreve geldiklerinde beri köyleri kesinlikle ihmal etmediklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim   Karaosmanoğlu, “Köyümüzün her mahallesi bizlerin ve sizlerin sorumluluğundadır. Hep beraber adalet içerisinde eşitlikten ayrılmadan hizmetlerimizi bugüne kadar gerçekleştirdik. Muhtarlarımızdan özellikle hizmetler noktasında her mahalleye eşit davranmalıdır. Mahalleler arasında ayrım kesinlikle yapmayın. Hak olanı yapacağız ve gariplerin işlerine daha çok ağırlık vereceğiz. Muhtarlarımız özellikle buna dikkat etmeli bizi derhal bilgilendirmelidir” ifadelerini kullandı.

 

“GEÇMİŞTE TOPLANAN VERGİLER FAİZE YETMİYORDU”

Köylere ulaşan hizmetlerin hükümetin güçlü olması ve ülkede ki istikrarın neticesinde olduğunun altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Geçmişte toplanan vergiler borçlarımızın faizine yetmiyordu. Çok şükür artık güçlüyüz. Göreve geldiğimizden beri hem ülkemizde hem de şehrimizde çok güzel işler yaptık. Yatırım ve hizmet ortamının devam etmesi ancak istikrarlı ve güven ortamının devam etmesiyle olur. Bu seçimleri bundan dolayı çok ama çok önemli görüyorum. Ülkemizde geçmiş dönemlerde ne çektiyse hesapsız kitapsız atılan adımlardan çekti. Siyasilerin gelecek kaygısı ucu açık vaatlere neden oldu. Bu geçmiş moda siyasi tavırlar halkımız tarafından dikkate alınmıyor” şeklinde konuştu.

 

“KANDIRA İLÇEMİZE YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK”

Her ilçemize eşit mesafede durduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ihtiyaç duyulan hizmetleri planlı bir şekilde yerine getirdiklerini ifade ederek şunları söyledi, “İzmit-Kandıra-Kefken yolumuz bölünmüş yol olarak düzenlenecek. Yatırım programına alınan bu hizmet ihale aşamasına da geldi. Karadeniz Sahil yolunu oluşturacak Ağva-Kandıra-Kaynarca güzergâhında yapımı devam eden sahil yolunun Kandıra-Kaynarca etabı 2x3şerit olarak alternatif ulaşım aksı olarak hizmet verecek. Kandıra Miçokoyu Sahil düzenlememiz 81.000 metrekare alanda gerçekleşecek. Plaj, yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve sosyal donatılar halkımıza hizmet verecek. Kandıra Bağırganlı ve Kefken Orman Kampı gibi birçok yeni hizmetler bu dönem gerçekleşecek. Bizler dertliyiz çünkü halkımıza daha çok hizmet etmek istiyoruz” dedi. Başkan Karaosmanoğlu muhtarlardan gelen talepleri de dikkatlice dinlerken gerekenlerin yapılacağı noktasında bilgi de verdi. Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyleyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “İlçe belediyesi olarak vatandaşımızın her sorunuyla yakından ilgileniyoruz. Güzel hizmetlerle halkımızın mutluluğu ve huzuru için çalışıyoruz. Muhtarlarımızla kurduğumuz güzel diyalog çalışmalarımızı bereketlendiriyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751