banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU: İSTİKLAL MÜCADELESİNİN RUHU GENÇLİĞİN REHBERİ OLMALIDIR
  

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konseyi Gençlik Merkezi Başkanı Ozan Denli ve yönetimini konuk etti. Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk ve Genel Sekreter Gültekin Görüm’ün de eşlik ettiği ziyarette konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlik Meclisi’nde görev yapan kardeşlerim hedeflerini belirlemeli ve geleceğin büyüklerinin hayata iyi hazırlanmasında projeler üretmelidir. Ahlak, inanç, bilgi, meslek ve tecrübe; hayatınızda yol arkadaşı olmalıdır. Ancak İstiklal Mücadelesi’nin ruhu sizlerin ve gençliğin rehberi olmalıdır” dedi.

 

GENÇLERİMİZ ARANAN İNSAN OLSUN

Kent Konseyi’nin şehrin vizyonuna ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesine, kentin hak ve hukukunun korunmasının yanı sıra farklı birçok konuda çalışan bir sivil toplum kuruluşu olmasının önemine vurgu yapıldığı görüşmede düşüncülerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimiz hayatları boyunca aranan insan olmalıdır. Günün şartları neyi getiriyorsa o konularda uzmanlaşması ve farkındalık ortaya koymalarının gereğine inanıyorum. İşte bu noktada sizlerin oluşturduğu meclisler, ürettikleri söylemlerle bu ufka katkı sunmalıdır” şeklinde konuştu.

 

BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN MÜCADELE EDİN

Türkiye’ye inanan, umutlu ve heyecanlı bir gençliğin oluşmasında her kurumun sorumlu olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Açılan eğitim kurumlarımızda donanımlı ve bilgili gençliğin oluşması, yeni Türkiye’nin gücüne güç katacaktır. Şu anda Türkiye’nin sırtını yere getirmek istiyorlar. Düşmanlarımız karşımıza direkt olarak çıkmamakta, taşeronlarını kullanmaktadır. Bütün dünya ile mücadele ettiğimizin farkında olalım. Çanakkale ve İstiklal Savaşı’ndaki gençlik ruhunu sürdürmeli ve büyütmeliyiz. Sizlerin iyi yetişmesi ve gençliğimizin ülkemizi ileriye taşıması elzem bir durumdur. Büyük Türkiye için hep beraber mücadele edelim” açıklamasını yaptı.  

 

ŞEHİRLERE GENÇ BAKIŞIN ÖNEMİNİ BİLİYORUM

Yerel yönetimlerde farklı görüşlerin ve bakış açılarının kentin imarında olumlu etkisinin olacağını da sözlerini ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Özellikle şehirlerde genç bakışın önemine inanan bir insanım. Yetişmiş ve fikirleri olan gençler kentleri daha ileriye götürecektir. Gençlerimiz umut dolu olacak ki; ülkemizi geleceğe taşıyacaktır. Bununla birlikte dünya siyasetini, tarihi iyi öğrenin ve okuyun. Müteşebbis ruhunuzu öne çıkartın. Çok güçlü olmalısınız. Gençlik bu yolda yürümelidir” dedi. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Denli de, “Bizler ilimiz gençliği için çok önemli çalışmalar yapacağız. Geleceğimizin teminatı gençlerle birlikte yapacağımız projelerle ülkemizin gençlik meclislerine örnek olacağız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751