banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU: İSTİKRAR SÜRSÜN TEKERLER DÖNSÜN
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez ilçe teşkilatının üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte, Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine konuk oldu. Ülkemiz ekonomisinin bugünlere gelmesinin en önemli tanıklarından olan kamyon ve tır taşımacılığının üyeleriyle gerçekleşen toplantı da Başkan Karaosmanoğlu, “7 Haziran seçim sonuçları gösterdi ki ülkemizin tek başına iktidara ihtiyacı var. Bu güçlü yönetimin ekonomi üzerinde olumlu etkisini yıllarca hep hissettik. Şimdi 1 Kasım’da önümüze gelecek sandığa giderek tekrar AK Parti’nin tek başına iktidarı için oyumuzu kullanmalıyız. Belirtmeliyim ki özellikle sizler ve ülkemiz için istikrar sürsün, tekerler dönsün” ifadelerini kullandı.

ULAŞIMI YATIRIMLARLA KOLAYLAŞTIRDIK

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Sizlerin isteklerini yakından biliyor ve takip ediyoruz. Arzu ettiğiniz hizmetleri gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz. 1 Kasım seçimleri Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimidir. İstikrar hem bizler hem de sizler için çok önemlidir” açıklamasını yaptı. Yarımca Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Veysel Şenol’un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Sizin işinin dünyanın en zor mesleklerinden birisidir. Allah sizlere kaza ve bela vermeden çalışmanızı nasip etsin. Bugüne kadar hükümetimizle birlikte önemli işler yaptık. Yetki ve sorumluluk veren hükümetimizle, halkımız ve devletimiz daha varlıklı hale geldiğini gördük. Tabi bu durum yeterli olduğunu düşünmüyorum. Daha çok çalışacak ve üreteceğiz. Üretilen malları da sizler taşıyacaksınız. Her gün yaşayarak görüyorsunuz ki eski Kocaeli ve Türkiye yok. Ulaşım yatırımlarımızla hem vatandaşımızın hem de taşımacılık yapan esnafımızın işini kolaylaştırdık” şeklinde konuştu.

 

 

ONURLU BİR ÜLKE VE VATANDAŞ OLDUK 

Konuşmasına ülkemizin dünyada ön plana çıktığını ve güçlü ülkeler arasında yer almasının birilerini rahatsız ettiğinin altını özellikle çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Yükselen ve güçlenen bir Türkiye birilerini rahatsız ediyor. Özelikle terörü destekliyorlar. Terör grupları ülkemiz için tam bir ihanet ordusudur. Dünyada görüyoruz ki müslüman bir diğer müslümanın kanını döküyor. Terör kahpece insanları arkadan vurarak, bombalar patlatarak insanlarımızı öldürüyor. Bunu yapanların taşeron olduklarınızı hepimiz biliyoruz. Arkasındakiler mertçe karşımıza çıkmıyorlar. Çanakkale’de ve İstiklal savaşında çıktılar, dedelerimiz gereken cevabı kendilerine verdi” diye konuştu.

GÜÇLÜ EKONOMİ, TAŞIMACILIĞIN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ

Üretilen malların vatanımızın ve dünyanın her köşesine ulaştıran emekçilerle halkımızın, ne kadar güçlü ekonomiyi istediklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “1 Kasım tarihi milletimiz için yeniden ilk aşkla kaldığımız yerden yükselmeye devam edeceğimiz gün olacaktır. Reel ekonomi başta olmak üzere üretim merkezli bir Türkiye’de kazanan yine milletimiz ve devletimiz olacaktır. Vatandaşlarımızın her biri sandığa gidecek ve iradesini sandığa bırakacaktır. İnanıyorum ki ülkemizin üstünde ki karabulutlar güçlü ve tek başına iktidarın ortaya çıkmasıyla dağılacaktır. Buna ülkemizin ve insanımızın ihtiyacı vardır. Sanayi ve reel sektörün büyüyerek gelişmesi taşımacılık sektörüne pozitif yansıyacaktır” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra kooperatif üyeleriyle karşılıklı sohbet ederken, ilerleyen aylarda yapılacak ulaşım yatırımları hakkında da bilgi verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751