banner2779
banner2752
banner2750

Karaosmanoğlu İZAYDAŞ ailesiyle bayramlaştı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, geleneksel bayramlaşma törenini Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu, İZAYDAŞ'ta Kocaeli'nin sağlıklı bir kent olmasına katkı sağlayan önemli bir iş yapıldığını belirterek şirketin gelişiminden dolayı çalışanlara ve yöneticilere teşekkür etti, tek tek bayramlarını kutladı.

 

"ÖNEMLİ BİR İŞ YAPIYORUZ"

Tesisin yemekhanesinde gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, Başkan Danışmanı Ömer Polat, TES- İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ile İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç'ın yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları, birim müdürleri, yöneticiler, sendika temsilcileri ve çalışanlar katıldı. Törende çalışanlara hitaben konuşan Başkan Karaosmanoğlu, "Burada Kocaeli'nin sağlıklı bir kent olmasına katkı sağlayan önemli bir iş yapıyoruz" dedi.

 

"TÜRKİYE'YE ÖRNEK ÇALIŞMALAR"

Tehlikeli atıkları bertaraf etme, evsel çöp depolama alanlarının işletimi ile

İZAYDAŞ'ın, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki çok önemli bir kuruluş olduğunu kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, "Böylesine hassas çalışma konularımız ile çok şükür bugüne kadar Türkiye'ye örnek olacak nitelikte kentimiz için güzel çalışmalar yapıyoruz" ifadesini kullandı.

 

"GELECEĞE HAZIRLANIYORUZ"

Başkan Karaosmanoğlu "İşletme yönüyle ve kapasitemizi genişleterek, teknolojimizi iyileştirerek kâr eden iyi bir işletme haline geldik. Gayet başarılı bir şirketimiz ve çalışmalarımız var. Kendimizi yeniliyoruz ve geleceğe hazırlanıyoruz. Değişen dünyadaki teknolojileri beraber takip ediyoruz. Onun için yetişmiş bir kadromuz var. Çalışma anlayışımız iyi. Biz sizlerden memnunuz ama her geçen gün daha iyi olmalısınız ve kendinizi geliştirmelisiniz" diye konuştu.

 

TEK TEK BAYRAMLAŞTILAR

Son olarak bu değerli günleri ailece dolu dolu bayram tadında geçirmeyi tavsiye eden Başkan Karaosmanoğlu'nun konuşmasının ardından Büyükşehir, sendika ve kurum yöneticileri ile İZAYDAŞ çalışanları yemekhane önündeki açık alanda tek tek bayramlaştı.

 ​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751