banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU, İZAYDAŞ PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
 İZAYDAŞ personeliyle gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma törenine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Kemal Altunel ile İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları, birim müdürleri, yöneticiler, sendika temsilcileri ve çalışanlar katıldı. Bayramlaşma töreninde ilk konuşmayı İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç yaparken, çalışanlarına huzurlu bir bayram geçirmesini temenni etti. Saraç ayrıca, “Uzun yola çıkacak ve bayram tatilini farklı illerde geçirecek çalışma arkadaşlarımdan yolculukları sırasında çok dikkatli olmalarını istiyorum. İZAYDAŞ’ın bugüne gelmesinde kat ettiği gelişime katkı koyan tüm çalışanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK ÇALIŞMALAR”

 

Tehlikeli atıkları bertaraf etme, evsel çöp depolama alanlarının işletimi ile

İZAYDAŞ’ın, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki çok önemli bir kuruluşu olduğunu kaydeden Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Hassasiyet gerektiren bir alanda çalışan İZAYDAŞ, çok şükür bugüne kadar Türkiye’ye örnek olacak nitelikte güzel çalışmalar gerçekleştirdi. Kendisini yenileyen ve geleceğe kendisini hazırlayan bir kurumumuzdur. Değişen dünyadaki teknolojileri takip eden, yetişmiş bir kadromuz var. Her geçen gün daha iyi olmalıyız ve kendimizi daha fazla geliştirmeliyiz. Vatanseverliğin ölçüsü işimizi en iyi yapmak için çalışmaktır. Gerçek vatansever işini en iyi yapandır” diye konuştu. Ramazan Bayramı tatilinde çalışanlarına aileleriyle dolu dolu zaman geçirmelerini de tavsiye eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kurum yöneticileri ve çalışanlarla tek tek bayramlaştı.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751