KARAOSMANOĞLU: JANDARMAMIZ VAZİFE ŞUURUYLA ÖRNEK OLMUŞTUR
 Türk Jandarma Teşkilatının 176 yılı etkinlikleri kapsamında Kocaeli İl Jandarma Komutanlığında, askeri personellerin ve ailelerin katıldığı kahvaltı programı gerçekleştirildi. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, İl Jandarma Komutanı Mehmet Karadeniz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Başkanı Yunus Çoşkun ve asker ailelerin katıldığı kahvaltıda, 176. Yılın anısına da pasta kesildi. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, “Kanun ordusu olarak görev yapan ve iç güvenliğimizi sağlayan Jandarmamız, devletimizin birliği ile milletimizin güvenliği sağlamada büyük bir özveri göstermektedir. Bu zamana kadar Jandarmamızda görev alarak şehit olmuş askerlerimize minnettarız ve duacıyız. Gazilerimize de teşekkür ediyor ve Jandarmamızın nice 176. Yıllara diliyorum. İl Jandarma komutanımıza ve ekip arkadaşlarına görevlerinde ki özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Karaosmanoğlu Jandarma’nın 176. Yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Jandarmamız vazife şuuruyla örnek bir teşkilatımızdır. Nitelikli personeli, donanımı, disiplini, kabiliyeti, vatan sevgisi ve üstün vazife şuuruyla daima örnek olmuştur. Jandarmamız aziz milletimizin güvenine, desteğine ve sevgisine mazhar olmuştur” şeklinde açıklama yaptı.

 

“JANDARMAMIMIZ BÜYÜK FEDAKÂRLIKLAR YAPIYOR”

 

Başkan Karaosmanoğlu açıklamasına, “Vatan savunmasında ve terörle mücadelede canı pahasına üstün gayret ve başarı gösteren Jandarma Teşkilatımızla ne kadar övünsek azdır. Yurdumuzun her köşesinde halkla iç içe olarak, büyük bir özveri ve heyecanla görev yapan Jandarmamız Türk Silahlı Kuvvetleri’nin halka açılan penceresi konumuyla vatandaşlarımızla birebir ilişkisi olan ve ordumuzun en önemli birimlerinden birisidir” diyerek devam etti.

 

“DÜŞMANA KORKU SALACAKTIR”

 

Kurulduğu günden beri aziz milletimizin engin sevgi ve güvenine sahip olan kahraman Jandarma’nın daha nice 176 yıllara ülkemizi taşıyacak olduğunu da vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Jandarmamız dosta güven, düşmana korku salacaktır. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada yurdumuzun birliği, bütünlüğü ve bekası için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan aziz vatan evlâtlarına sonsuz minnettarız. Sizler var olduğunuz müddetçe, aziz milletimiz geceleri rahat uyuyacak, yarınlara güven içinde bakacaktır. Çok riskli bir bölgede olan Türkiye’mizin gerek iç, gerekse de dış tehditlere karşı güçlü bir güvenlik teşkilâtına ve orduya sahip olması kaçınılmazdır” ifadelerini kullandı.

 

“NİCE 176 YILLARA İNŞAALLAH”

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen buluşmada askerlerle olan birlikteliğinde, “Ordumuz, polisimiz ve jandarmamız her geçen gün hem eğitim yönünden, hem de silah ve teçhizat yönünden modernize edilerek; millî, ahlakî ve meslekî değerlerle yetişmiş personeliyle göz kamaştırmaktadır. Bununla ne kadar gurur duysak azdır. Milletimizin birlik ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Nice 176 yıllara inşallah” açıklamasını yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817