banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU KADİR GECESİ'Nİ KUTLADI
  

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yayınladığı bir mesajla hemşehrilerinin ve İslâm âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı

 

Yüce dinimiz İslâm tarafından Ramazan ayının son günlerinde olduğu bildirilen Kadir gecesi bütün yurtta ve İslâm dünyasında idrak ediliyor. Müslümanlara büyük bir mükâfat olarak verilen ve bin aydan daha hayırlı olarak nitelenen Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün İslâm âleminin ve hemşehrilerinin Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

 

Başkan Karaosmanoğlu mesajında, başta bölgemiz ve komşularımız olmak üzere dünyanın ekonomik bunalımlar, iç savaşlar ve terör saldırılarıyla büyük bir buhrana sürüklendiğini dile getirerek, mübarek Kadir Gecesi’nin dostluğun ve barış ortamının yeniden tesis edilmesine vesile olmasını diledi.

 

Başkan Karaosmanoğlu sözlerine şöyle devam etti: “İslâmiyet, rahmet ve sevgi dinidir. Ramazan ayı da dinimizin önem verdiği, sevgi ve kardeşliğin pekiştiği, yardımlaşmanın arttığı özel bir aydır. Bu önemli günde küslerin barışması, dostların kavuşması ve dünyaya yeniden bir rahmet iklimi ve bereketi ile sonsuz bir huzur ve mutluluğun hâkim olması en büyük dileğimizdir. Bin aydan daha hayırlı olarak tanımlanan bu önemli gecede ellerimizi; insanlığa akıl, izan ve rahmet getirmesi için Yüce Allah’a açıp dua edecek ve mağfiret dileyeceğiz.

 

Doğu Türkistan’daki Uygur Türklerinin, Suriye’deki, Irak’taki, Filistin’deki, Afganistan’daki, Libya’daki ve bütün İslâm dünyasındaki kardeşlerimizin huzur ve insanca yaşam imkânlarının yeniden tesis edilmesi en büyük dileğimizdir.

 

Sözlerime son verirken güzel Kocaeli’mizde yaşayan bütün hemşehrilerimizin, analarımızın, babalarımızın, yavrularımızın kandillerini kutluyor ve her biri için ayrı ayrı huzur ve mutluluk diliyorum. Bu önemli gecenin milletimize, İslam Âlemine ve bütün insanlara hayırlı olmasını, dünyaya barış ve sevgi getirmesini diliyorum. Kadir gecemiz mübarek olsun” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751