Karaosmanoğlu, kara rağmen yürüdü
 Sağlıklı yaşam yürüyüşlerini haftada üç gün gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Gaziler dağında yoğun kar yağışına rağmen yürüyüşünü gerçekleştirdi. Yoğun iş temposuna rağmen spor yapmaya vakit ayırarak, sporcu kişiliğiyle örnek olan Başkan Karaosmanoğlu, “Vatandaşımızın spor yaparak hayatını sağlıklı biçimde geçirmesini şiddetle tavsiye ediyorum. Kocaeli’de oluşturduğumuz yürüyüş parkurlarının yanı sıra, doğal güzelliklerimizi koruyarak ve geliştirerek halkımızın yaşam alanlarını çoğaltıyoruz” dedi.

GAZİLER DAĞI GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ

Gebze’de bulunan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından korunarak, halkın yaşam alanına çevrilen Gaziler dağında kar yağışı çok güzel manzaralar oluşturdu. Doğal ağaçların korunduğu ve yeni dikilen fidanların bugün serpildiği Gaziler dağında, fotoğraf sanatçılarının imreneceği güzellikler ortaya çıktı. Geleneksel hale getirerek vatandaşlarla beraber yürüyüş kültürünün oluşmasına katkı sağlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Her vatandaşımızın bu güzelliği görmesini isterim. Etkilenmemek ve bu güzelliğin tadını çıkartmamak elde değil. Gebze halkımızın kullanımına kazandırdığımız böyle güzel bir yaşam alanı, kentimizin kazanımıdır” şeklinde konuştu.  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yürüyüş esnasında belli aralıklarla koşmayı da ihmal etmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817