KARAOSMANOĞLU, ‘’KENDİNİZİ İYİ YETİŞTİRMELİSİNİZ’’
 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile Gebze Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, öğrencilerle bir araya gelerek önemli hatırlatmalarda bulundu. Konuşmasında öğrencileri çok sevdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Yarının büyükleri olarak sorumluluklarınızın olduğunu ifade etmek isterim. Yarınımızın en güzel öğretmenleri, mühendisleri, hukukçusu, eğitimcisi, sağlıkçısı ve birçok meslek hayatta sizleri bekliyor. Kendinizi onun için iyi yetiştirmeniz gerekmektedir” dedi.

 

İNSAN EDEBİ VE AHLAKI İLE GÜZELDİR

‘’İnsan bilgisiyle diğer varlıklardan üstündür’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Sadece bilgileri öğrenmekle yetinmeyerek hayatta uygulamak da önemlidir. İnsan edebi ve ahlakıyla güzeldir. Kadınımızın bilgisi ve donanımıyla tamamladığınız zaman işte bizim en güzel zenginliğimiz sizler olacaksınız. Ne kadar güzel yetişirseniz biz o kadar varlıklı oluruz. Bizi enerji veren inan sizlerin umududur. Sizlere ve öğretmenlerimize güveniyoruz. Hayat hızlı bir şekilde geçiyor. Bu zamanı en güzel şekilde değerlendirmelisiniz. Sanatla ve bilgiyle çevremizdeki insanlarımıza ne kadar faydalı olacağız; onu hesap etmeliyiz. Çevremiz ve her şeyimiz güzel olacak ama asıl olan gençlerimizin güzel olmasıdır” diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra çekilen hatıra fotoğrafıyla birliktelik sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817