KARAOSMANOĞLU,  KENTİN DİNAMİKLERİYLE BULUŞUYOR
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kentin iş, eğitim ve gençliğin temsilcileriyle buluşmayı sürdürüyor. İzmit’teki çalışma ofisinde gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Karaosmanoğlu, Posco Assan TST yeni CEO’su Haeık Jeong, İbni Sina İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Zuhal Ay ile yönetimi, emekliye ayrılan eski Türk Telekom Kocaeli İl Müdürü Mehmet Bağırıcı, son olarak da Adalet ve Medeniyet Derneği Kocaeli üyeleri ile birlikte Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) Kocaeli Şube Başkanı Halit Çokan’ı ağırladı.

 

EĞİTİM VE YATIRIMIN TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

Kocaeli’de istihdam sağlayarak paslanmaz çelik üzerinde üretim gerçekleştiren POSCO’nun yeni CEO’su Jeong’a başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ülkemizin sanayisine katkı sağlayan yabancı yatırımcıya teşekkürlerini iletti. İbni Sina İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği’ni de misafir ederek, eğitim hizmetlerinde okulun bir bütün olarak hareket etmesinin öneminden bahseden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na, Okul Aile Birliği yönetimi eğitime katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

ADALET VE MEDENİYET DERNEĞİ  

2006 yılında milli ve manevi duygulara sahip bir grup avukatın kurduğu Adalet ve Medeniyet Derneği’nin Kocaeli Şubesi yönetimi de Başkan Karaosmanoğlu ile bir araya geldi. İlk etapta mesleki alanda çalışmalar yapan Adalet ve Medeniyet Derneği, 2014 yılından itibaren öğrenci çalışmalarına başlamıştı. Şuan tüm Türkiye çapında birçok ilde öğrenci çalışmaları yürüten dernek Kocaeli’de yapılanmaya başladığı bilgisi Başkan Karaosmanoğlu’na aktarıldı. Öğrenci çalışmaları olarak kitap tahlilleri, söyleşiler ve dergi çalışması yapılmasını çok olumlu bulan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu tür çalışmaların artarak devam etmesinin önemine değindi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca emekliye ayrılan eski Türk Telekom Kocaeli İl Müdürü Mehmet Bağırıcı’ya da bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817