Karaosmanoğlu :  Kızılay bizim gözbebeğimizdir
 Kızılay bizim gözbebeğimizdir

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kızılay Gebze Şubesi’nin yeni hizmet binasını ziyaret etti. Kızılay Gebze Şube Başkanı Ertan Tunçel ile şube yöneticileri, yeni hizmet binasının yapımındaki katkılarından dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

 

YENİ BİNAYA ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu, Kızılay Gebze Şubesi’nin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Şube başkanı Ertan Tunçel ve yöneticiler tarafından ağırlanan Başkan Karaosmanoğlu’na Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Oya Tunçel eşlik etti. Yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, yapılacak çalışmalarla ilgili de bilgi aldı. Ziyarette AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Eyüp Ayar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü

Karabacak ve Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş da hazır bulundu.

 

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Şube başkanı Tunçel ile Kızılay yöneticileri, yeni hizmet binasının yapımında sunduğu katkılar ve desteklerden dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Kızılay yöneticileri, binanın teknik ihtiyaçlarının da hızla giderileceği bilgisini verdi. Kızılay’a her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kara gün dostu Kızılay, bizim gözbebeğimizdir. Fedakarlık ve gönüllülük esasına dayalı olarak görev yapılan Kızılay’a emeği geçen herkesi kutluyorum’’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817