Karaosmanoğlu,  “Kocaeli, kardeşlik ve dostluğun diyarıdır”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’ye yeni atanan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Askeri personelle de bir araya gelen ve tanışan Başkan Karaosmanoğlu, Jandarma teşkilatının önemine burada da değindi. Karaosmanoğlu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Kocaeli yardımlaşmanın, dayanışmanın, kardeşlik ve dostluğun, bolluk ve bereketin, vatan ve millet için çarpan yüreklerin diyarıdır. Jandarmamız bu güzelliklerin korunmasında da büyük bir güçtür” dedi.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE VE KOCAELİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Kocaelili insanının, özüyle, sözüyle, duasıyla, insanı insan yapan bütün değerleri içinde barındıran; örnek samimi dosttur vurgusu da yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kocaeli, gönül dünyasına önem veren, milleti, memleketi için çalışan hemşerilerimiz askerimizi, jandarmamızı, polisimizi velhasıl tüm emniyet güçlerini bağrına basmaktadır. Bizi biz yapan Muhacirimizle, Manavımızla, Karadenizlimizle, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan gelen kardeşimizle, Trakyalımızla, Egelimiz ve Akdenizlimizle bir arada el ele verip beraber güçlü Türkiye ve Kocaeli için çalışıyoruz” ifadelerini sarf etti.

“JANDARMA TEŞKİLATIMIZA YÜREKTEN BAŞARILAR DİLİYORUM”
Aziz milletimizin maddi ve manevi varlığına ihanet etmeyen herkesi, ayrım yapmadan ayrı tutmadan Kocaeli’de kucaklıyoruz diyen Karaosmanoğlu, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “İşte bu bizim medeniyetimizin, bir ve bütün olduğumuzun ispatı bu anlayışımızdır. Birlikten kuvvet doğar deyip, el birliği ile şehrimizi çok daha güzel yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Kocaeli İl Jandarma teşkilatımıza çalışmalarında yürekten başarılar diliyorum.” Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817