Karaosmanoğlu, Kocaeli Tabip Odası’nı ağırladı

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Tabip Odası Başkanı Zeki Hamşioğlu ve yeni yönetimini makamında ağırladı. Türkiye’nin her atılımı gibi sağlık konusundaki kat ettiği mesafenin çok önemli olduğunu görüşmede ifade eden Karaosmanoğlu, “Ülkemiz ve özellikle Kocaeli, sağlık alanında önemli bir çekim merkezi haline geldi. Bu başarının yakalanmasında emeği olan her kese çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli Tabip Odası’nın destekçisi olacağız. İnanıyorum ki birlikte çok önemli projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

 

“SOSYAL YAŞAMIN BİRER PARÇASI OLMASINI SAĞLIYORUZ”

Tabip Odası ile sıkı işbirliği içerisinde olacaklarını bir kez daha vurgulayan Karaosmanoğlu, sosyal sorumluluk projeleri noktasında üretilecek her faydalı projede yer alacaklarını da söyledi. Karaosmanoğlu ayrıca, “Kocaeli Anne Şehir Projesi” markasının oluşturulmasında yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek, “Bugün itibariyle elli bin kadınımız aktif sporla yakından ilgileniyor. Hareketli yaşamın sağlık için elzem olduğunu anlattığımız kadınlarımız aynı zamanda kültürel ve sosyal yaşamın birer parçası olmasını sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MORAL OLUYOR, GÜÇ VERİYOR”

“Kadının yüzü güldüğünde ailenin ve toplumun yüzü gülecek” sözlerini de dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Tabip Odamız bu gibi sosyal yaşamın içerisinde olan projelere destek vermekle birlikte, meslektaşlarının da beklediği hizmetler noktasında bizlerde elimizden gelenin yapmaya hazırız. Sağlık çalışanlarımız bizler için çok büyük ve önemli hizmet yerine getiriyorlar. Doktorların ve sağlık çalışanların güler yüzü hastanın iyileşmesine nasıl olumlu yansıyorsa, vatandaşlarımızın da içten teşekkürü de tüm sağlık çalışanlarımıza moral oluyor, güç veriyor” diyerek sözlerini tamamladı. Kocaeli Tabip Odası Başkanı Zeki Hamşioğlu ise, Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmalarda bulunarak sosyal sorumluluk projeleri üretme arzusunda olduklarını dile getirdi. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817