Karaosmanoğlu : Kocaeli’ne 10 bin konut kazandırdık

DERE VADİSİ MANZARA

Kent Konut tarafından yapılan ve dere vadisi manzarası ile dikkat çeken Vadikent Konutları’nda yapılan programa konut sakinleri büyük ilgi gösterdi. Sosyal konut kapsamında gerçekleştirilen konutlarda gerçekleştirilen iftar programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ev sahibi olmanın önemine değinerek” Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların refahı için hizmetler üretmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda 8 senede şu anda devam edenlerle beraber 10 bin konutu Kocaeli’ye kazandırdık” dedi.

 

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Başkan Karaosmanoğlu Vadikent Konutlarının yanı başında bulunan dere vadisinin birkaç ay içinde derlenip toparlanacağını ifade ederek bu alanın yürüyüş yolları, ağaçlandırma ve peyzajıyla bambaşka bir görünüm kazanacağını aktardı. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca konut sakinlerinin yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı.

 

ORUÇLAR AÇILDI

İftar saatinden önce Kuranı Kerim tilavetinin yapıldığı etkinlikte vatandaşlara iftar yemekleri dağıtıldı. Vadikent Sakinleri mantarlı kebap, mercimek çorbası, pilav, tatlı, hurma ve sudan oluşan iftar menüsünü yiyerek oruçlarını açtı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817