KARAOSMANOĞLU :  Kocaeli’ne hizmetin sevdalısıyız

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Ahıska Türkleri Derneği Aziz Aziz, Çubuklu Osmaniye Köyü Muhtarı Kadir Gürkan, Kocaeli Dersimliler Derneği Başkanı Ruhi Çelik ile yönetimlerini ayrı ayrı kabul etti. STK’ların görüş ve önerilerine önem verdiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Hayatın her alanında Kocaeli’ne ve Kocaeli halkına hizmetin sevdalısıyız’’ dedi.

 

GEBZE AHISKA TÜRKLERİ

Gebze Ahıska Türkleri Derneği Başkanı Aziz Aziz ile yönetimi, Çubuklu Osmaniye Köyü Muhtarı Kadir Gürkan ve azaları, Kocaeli Dersimliler Derneği Başkanı Ruhi Çelik ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’na ayrı ayrı konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu, Aziz ve yönetiminde yer alan Ahıska Türkleri ile yaptıkları çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

ÇUBUKLU OSMANİYE KÖYÜ

Çubuklu Osmaniye Köyü Muhtarı Gürkan ile azaları da, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette muhtar Gürkan, üç mahallesi bulunan köyde su problemi yaşanmadığını söyleyerek hizmetlerinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Gürkan ile beraberindeki heyet, ‘’Kocaeli için çok çalışıyorsunuz bunun farkındayız. Eskiden çamur içindeki köy yollarımızda bugün sıcak asfalt var. Köylerimizi görenler çok modern bir hale geldiğini söylüyor’’ ifadesini kullandı.

 

KOCAELİ DERSİMLİLER DERNEĞİ

Kocaeli Dersimliler Derneği Başkanı Çelik ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu. Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’ün de hazır bulunduğu görüşmede Çelik, ‘’Kocaeli’nin daha yaşanabilir bir kent olması için gösterdiğiniz çabaları destekliyoruz. Bu konuda size destek olmaya devam edeceğiz’’ açıklamasını yaptı. Çelik, Başkan Karaosmanoğlu’na Büyükşehir’in Dersimspor’a olan katkılarından dolayı da teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817