KARAOSMANOĞLU: KOCAELİ’NİN 2023 VE ÖTESİNİ PLANLIYORUZ
  

Devlet ve yerel yönetim işbirliğiyle 2004’ten itibaren Kocaeli’de önemli yatırımların gerçekleşmesinde aktif rol oynayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kent için çok önemli olan projeleri bir bir inceliyor. Gebze’de yapılacak Metro sistemlerinin proje çalışmaları devam ederken, diğer taraftan da Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de yapımı devam eden D-100 karayolu üzerindeki Topçular ve otoyola bağlantı sağlayacak TOSB Köprülü Kavşağı’nı yerinde inceledi. Bölgenin ulaşımda sürekliliğine katkı sağlayacak projeler için Başkan Karaosmanoğlu, “Buradaki yaptığımız en önemli bakış, geleceğimizi planlamaktır. Bu projelerle Kocaeli’nin 2023 ve ötesinin Kocaelisi şekillenecek” dedi.

                                                       

ULAŞIMA MÜDAHALE EDİLİYOR

Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha sürekli ve güvenli hale getirmek için Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, inşaatı devam eden TOSB Köprülü Kavşağı’nda inceleme yaptı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mustafa Altay’dan brifing alan Başkan Karaosmanoğlu, 3 üst ve 2 alt geçidin yapılacağı, 308 bin metreküp kazı, 31 bin ton asfaltın atılacağı köprülü kavşağın geldiği son durumu yerinde gördü. Bu köprülü kavşakla, TEM Otoyolu İstanbul yönünden gelen araçların organize sanayi bölgelerine ve Çayırova Şekerpınar Mahallesi’ne bağlantısını sağlanmış olacak. Yine bu bölgelerden çıkacak araçların TEM Otoyolu İstanbul yönüne bağlantısını sağlayacak şekilde planlandığı belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin ve kentimizin insanına dönük gerçekleştirdiğimiz bu projeler iş dünyamızın ve vatandaşımızın ulaşım noktasında daha az zaman kaybı yaşanmasını sağlayacak. Verimlilik artacak ve zamandan büyük tasarruflar sağlanacak” açıklaması yaptı.

 

TRAFİK RAHATLAYACAK

Ağır vasıta araçları, servis ve Organize Sanayi Bölgesi’ne giriş çıkış yapan araçların yoğun olduğu ve trafik sıkışıklığına neden olan bölgeye yapılacak köprülü kavşak ile ulaşım daha rahat nefes alacağını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu’na Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık da incelemelere eşlik etti. Daha sonra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’le, Topçular Köprülü kavşağını denetleyen Başkan Karaosmanoğlu’na burada da detaylı bilgi verdi. Başkan Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki her geçen gün Gebzemiz ve şehrimiz emin adımlarla daha güzel günlere ilerliyor. Halkımızla beraber yaptığımız bu hizmetler, yaşamı kolaylaştırma ve gelişen Türkiye’ye önemli katkıları olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817