banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU KÖRFEZ'İ GEZDİ

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bir gününü Körfez’e ayırdı, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte çalışmaları ve projeleri yerinde inceledi. Başkanlar ilk olarak ilçedeki bazı iş yerlerini ziyaret etti, iş yeri sahipleri ve vatandaşlarla sohbet ederek hal hatır sordu. Daha sonra ise Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ne geçerek buradaki etkinliklere katıldı.

ÇALIŞMALARI GEZDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, daha sonra Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu. Yüzme Havuzu’nda yapılan yenilikler ve mevcut durum hakkında bilgiler alan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, çocuklarla da sohbet etti.

ÖNCE İNSAN

Başkanlar daha sonra KOMEK ve Bilgi Evleri’ni de ziyaret etti, hem kursiyerler hem de öğrencilerle sohbet etti. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin dört bir yanında projelerin yükseldiğini belirterek, “Körfez’de de güzel işlere imza atılıyor. ‘Önce insan’ diyoruz. Halkımız, hizmetin en güzeline layık” ifadelerini kullandı.

 Başkanlar, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar Alanında incelemelerde bulundu.

 Karaosmanoğlu ve Baran, yüzme havuzunda yapılan yenilikler ile ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

 Başkanlar, Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi, sohbet etti.

Başkanlar, Tütünçiftlik Kültür Merkezi ve Yarımca’da bulunan KOMEK kurslarını da ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751