banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU: KÖYLÜMÜZ KARARINI VERMİŞ
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın 5 köyünü birden ziyaret etti. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve AK Parti İlçe Başkanı Yunus Özder’in de eşlik ettiği ziyaretlerde, vatandaşlardan gelen talepler dikkatlice dinlendi. Vatandaşların hizmetler noktasında teşekkür etmesinin yanı sıra Başkan Karaosmanoğlu, “Göreve geldiğimiz andan itibaren bir tek amacımız vardı oda köylümüzün yaşam kalitesini artırmaktı. Çok şükür geldiğimiz noktada bunu büyük ölçüde başardık. Ancak gördüğümüz eksiklikleri de tamamlayarak vatandaşımızın daha iyi bir yaşam sürmesini istiyoruz. Tabi bu hizmetler güçlü bir hükümet ve iktidarla oluyor. Bize destek olan Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu yatırımlar onların öncülüğünde sizlerin sandıkta verdiğiniz desteklerle oluyor. 7 Haziran seçimlerinin önemini sizler ve bizler çok iyi biliyoruz. Gördüğüm bir şey var ki köylümüz kararını hizmetten ve istikrardan yana vermiş. Köylümüze bize ve hükümetimize verdiği destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

GÜNE BALLAR KÖYÜNDEN BAŞLADI

Kandıra köy ziyaretlerine Ballar’dan başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bura da köy sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Ballar Köyü Muhtar Yüksel Horos tarafından karşılanan heyete köy kahvaltısı ikram edildi. Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener’in de katıldığı ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, “İnsanımızı Allah için çok seviyoruz. Sevdiğimizi de fedakârlık ve hizmet ederek gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz anda Kandıra’da tespit ettiğimiz en büyük sorunu su idi. Çok şükür barajımızı yaparak, bu problemi ortadan kaldırırdık. Barajımıza yakın tüm köylerin kanalizasyonları arıtma tesisini götürerek önemli bir hizmet gerçekleştirdik. Bu eser sizin köylümüzün eseridir. Gücümüz yetikçe geleceğimizi iyi planlayarak hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. İnsan kaynağımız güzel olmakla birlikte halkımızın 7 Haziran seçimlerinde, sandıkta kendisine hizmet üretenleri seçeceğinden eminim” şeklinde konuştu.

 

“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA KÖYLER DAHA GÜZEL”

7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “AK Parti kadroları ülkemizde kurulduğu andan itibaren vatandaşına hizmet ediyor. Başta kurucu Genel Başkanımız olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Prof.Dr Ahmet Davutoğlu, halkımız için gece gündüz demeden hizmet için koşuyorlar. Bizde yerelde onların açtığı ufukta sizlerle birlikte şehrimize hizmet ediyoruz. Başta muhtarlarımız olmak üzere kurduğumuz iyi iletişimle köylerimizin eksikliklerini gideriyoruz. Muhtarlarımız yakın çalışma arkadaşımız olmakla birlikte, kentimizi beraber sizlerle birlikte güzelleştiriyoruz. İnşallah bizim köylerimiz Avrupa’nın köylerinden daha güzel olacak. Cumhuriyetimizin 100. Yılında bize yakışan Kocaeli’nin tüm köyleri Avrupa’nın köylerinden daha güzel hale getirmektir. Hedefimiz budur bunu da başaracağız” dedi. Köy sakinleriyle çekilen toplu hatıra fotoğrafı sonrası kemençeyle uğurlanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu için asılan pankartta “Rakibi Olmayan Hizmette Sınır Tanımayan Büyük Başkan” yazılması dikkat çekti. 

AKÇABEYLİ’YE KONUK OLDU

Günün ikinci ziyaretini Akçabeyli köyüne yapan Başkan Karaosmanoğlu burada da halka hitap etti. Köy Muhtarı Ali Yağcı ve köy halkının karşıladığı Başkan Karaosmanoğlu, “Hem hükümet olarak hem de yerel yönetimler olarak ilçe ve Büyükşehir olarak köylerimizi her geçen gün yaşanabilir yapacağız. Muhtarlarımızla birlikte sizlere hizmet edeceğiz. Sizler sandıkta görevlerini yaptınız. Her seçimde bizlere destek verdiniz. Bizde sizlerin verdiğiniz bu emaneti yere düşürmedik. Köyümüze köy konağı yapacağız. Suyumuz da problemimiz yok ancak alt yapı noktasında eksikliklerimizi tamamlayacağız. Arıtma tesislerimizle birlikte köylerimizi çok iyi planlayarak hizmetlerimiz devam edecek” dedi. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra heyet ile birlikte Akçabeyli köyüne verilen yangın söndürme tankerinin çalışma tatbikatına katıldı. Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ekmek fırınını da inceleyen Başkan Karaosmanoğlu burada, köyün hanımlarıyla da sohbet etti.   

 

 

 

 

 

“ALT VE ÜST YAPIDA Kİ EKSİKLİKLER TAMAMLANACAK”

Kandıra’nın Çamkonak ve Babalı köylerini de ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu burada da vatandaşlara seslenerek, “Hizmetlerimizin artarak köylerimize devam edecektir. Altyapı ve üstyapı konusunda tespit ettiğimiz eksiklerimiz var bunları tamamlayacağız. Bizler sizin hizmetinizde olmaktan sevinç duyuyoruz. Sizlerle birlikte beraber seviniyor ve üzülüyoruz. Biz vatandaşımıza hizmet götürüyoruz. Bütün hizmetlerimizi beraber yapacağız. Konuşarak düşünerek planlayarak size hizmet üretiyoruz. Sahillerimizde ki bütün köylerini çok güzel bir hale getirdik. Barajımızdan artık köylerimize temiz suyumuz geliyor. Şehrimizin şebeke suyu kesinlikle içilir. Başkan olarak aileniz bir ferdi olarak çalışıyoruz. Planlamalarımızı bitirerek parklarımız, sahillerimiz ve köylerimiz daha güzel olacak” ifadelerini kullandı. Çamkonak Muhtarı Hasan Ekrem ve Babalı Köyü Muhtarı Metin Yürük ziyaretlerde hazır bulundular.

KINCILLI’DA CAMİ HİZMETE GİRDİ

Kandıra köy ziyaretlerinin sonuncusunu Kıncıllı’ya yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu burada vatandaşlar bir araya gelirken köy camisinin açılışını da gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu caminin açılışında, “Köylerimizde camilerimizin şadırvanlarını tuvaletlerini her türlü ihtiyaçlarını karşıladık, karşılamaya da devam edeceğiz. Camilerin güzelliği cemaatle olur. Köyümüzde Kuran-ı Kerim okumasını bilmeyen kalmamalıdır. Her Müslüman kitabını okumalıdır. Kıncıllı köyümüze camimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca açılışta, “Cemimizin cemaati çok olsun. Yüce yaradan bu camiden hayırlı nesillerin yetişmesini nasip eylesin” şeklinde dua etti. Daha sonra vatandaşlarla sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Köylerimizde ki bütün mahallerimizin hepsi bizim. Seçimde sizlerden hükümetimize daha büyük destek vermenizi istiyorum. Sizlerin sandıkta bizleri ve hükümetimizi tebrik etmesi yani desteklemesi hizmetlere bereket getirir” diyerek sözlerini tamamladı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751