banner2779
banner2752
banner2750

Karaosmanoğlu, LYS’ye girecek öğrencilere başarı diledi.
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla Lisans Yerleştirme Sınavı’na girecek olan bütün öğrencilere başarı diledi. Sınava girecek gençlerin uzun ve zorlu bir yolculuğun önemli bir durağında olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Öğrencilerimiz dört yıl boyunca büyük bir özveriyle çalıştılar, istedikleri mesleğe sahip olabilmenin hayalini kurdular. Şimdi ise istikballeri açısından önemli bir dönemece geldiler. Elde edecekleri başarı mesleki seçimlerinin de belirleyicisi olacak.  İnşallah tüm öğrencilerimiz ve aileleri özveri, gayret ve  emeklerinin karşılığı alır. En büyük temennimiz tüm öğrencilerimizin başarılı sonuç almasıdır” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilerin sınav günü rahat etmeleri için bir dizi tedbir aldıklarını da ifade etti.  Öğrencilerin ve sınav görevlilerinin hafta sonu Büyükşehir Belediye’sine bağlı toplu ulaşım araçlarından ücretsiz faydalanacaklarını kaydetti. Kocaelili hemşehrilerini, sınav günleri öğrencileri rahatsız edecek davranışlardan ve sınav saatlerinde gerçekleştirilecek gürültüden kaçınmaları konusunda uyardı. Ve öğrencilere yardımcı olunması çağrısında bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751