Karaosmanoğlu, “Makam için siyaset yapmayın”
 Ülke siyasetinin gençler üzerindeki önemi ve “Yeni Türkiye” kavramının nasıl anlaşılması gerektiği üzerinde bilgi ve tecrübesini paylaşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “Makam için siyaset yapmayın. Ülkemizin geleceğinin sağlam ellerde olması için sizlerin de sorumlulukları var. AK Parti’de siyaset yapmak büyük bir şanstır. AK Parti bir siyaset medresesidir. Tecrübe ve bilgi paylaşmada sorumluluklarımızı fark etme yeridir” dedi.

“VAZİFELERİMİZDEN KAÇAMAYIZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu AK Gençlere, “Vazifelerimizden kaçamayız. Ülkemize sahip çıkmak omuzlarımızda ki bir yük değil, bir görevdir. Kocaeli’deki AK Parti modeli, Türkiye’ye örnek çalışmalar yaparak kendisini ispatlamış bir teşkilattır. Büyükşehir Belediyemiz’de de bunu başardık. Dünya’nın birçok bölgesine mühendislik ve teknik hizmetler noktasında bilgimizi ve tecrübemizi paylaşıyoruz. Hizmette yarış ederek, üzerimizde ki görevi en iyi biçimde yapmak için gayret ettik” şeklinde konuştu.

“GÜNDEMİNİZDE SADECE SEÇİM OLSUN”

7 Haziran seçimlerinin Yeni Türkiye için dönüm noktası olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımız büyük millet ve devlet olma yolun partimize büyük bir destek vereceğine inanıyorum. Bunu da genel seçimlerde sandıklara bırakacağı iradesiyle gösterecektir. Sizler gençler üzerinde yoğunlaşarak, gençlerimize siyasi anlayışımızı bir bir anlatacaksınız. Sandık kuralları ve teşkilatlar 7 Haziran seçimlerinde halkımızın iradesine namusu gibi sahip çıkacaktır. Sandıkların açılmasıyla partimizin seçimden zaferle çıkacağına hepimiz şahit olacağız. Cumhurbaşkanlığı seçiminde aldığımız oy bize önemli bir referans olacak” ifadelerini kullandı.

“1 OY NASIL FAZLA ALIRIZ HESABINI YAPACAĞIZ”

Seçmen listelerinin teşkilatlarımız için önemli bir çalışma metodu olmasının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Teşkilatlarımız ve genç kadrolarımız bir oy nasıl fazla alırız hesabını yaparak çalışmalıdır. Ülkemizin geldiği noktayı çok önemsiyorum. Ancak daha iyisini yapmak için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. Geçmiş yıllarda yaşanan o karanlık günleri vatandaşımıza anlatmayı da ihmal etmeyim. Halkımızın demokrasi ve özgürlükler alanındaki kazanımlarını da önemli buluyorum. Bunları özellikle gençlerimize örnekler vererek anlatmalıyız. Başörtüsü yüzünden okuldan atılan genç kızlarımızı, kamuda özgür biçimde istediği gibi giyinemeyen bir neslin varlığını ve yaşadıklarını detaylı biçimde bu nesle anlatalım” diye konuştu.

“ÇÖZÜM SÜRECİNE HALKIMIZ SAHİP ÇIKIYOR”  

Ülkemizde yaşanan huzur ve sükûnetin özellikle AK Parti döneminde sözüm süreciyle birlikte hızlandığını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızla birlikte hükümetimiz çözüm sürecine büyük destek verirken de sahip çıkıyor. Bu memleketin en önemli süreçlerinden bir tanesi olmuştur. 1000 yıldır süren bu kardeşlik sonsuza dek sürecektir. Halkımızın çözüm sürecine olan sahipliği de takdir edilecek bir durumdur” dedi.

 “KENDİNİZİ İYİ YETİŞTİRİN”

Gençliğin kendisini iyi yetiştirmesi gerektiğini de vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İftiradan, gıybetten, dedikodudan, adamcılıktan ve bölgeselcilikten kesinlikle uzak duruyoruz. Adalet ve doğru sözden yana olacağız. Çalışacağız, üreteceğiz ve kamu hazinesini sizler bizler koruyacağız. Halkımızın bize iradesini teslim etti. Hak ve adaletli davrandığımız için bize inanıyor. Seçimlerden her seferinde başarıyla çıkıyoruz. Görev bizde olduğu kadar aynı zamanda gençlerde de. Dünümüzü bileceğiz ki bugünü ona göre yorumlayacağız. Tarihi bilgilerimiz artıralım. Tarihi okumak ibretlik olayları anlamak içindir. İmanlı, ihlaslı ve samimiyetle önümüze çıkacak engelleri geçeceğiz” dedi. Kocaeli AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Yeni Türkiye yolunda gençliğe hizmet ettikleri için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817