KARAOSMANOĞLU: MANEVİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZİ KORUYACAĞIZ
 Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan ve Müftülük idarecileri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldu. İlçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktaran İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, yeni yapılacak müftülük binasında gelinen son durumun bilgisini Başkan Karaosmanoğlu’na verdi. İl genelinde din hizmetlerinin sağlıklı yürümesi noktasında diyanet temsilcilerine büyük görevler düştüğünü söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Amacınız halkımıza sağlıklı din bilgilerinin aktarılması ve vatandaşımızın arzu ettiği dini yaşamın sağlanması olmalıdır” dedi.

 

YÖRÜKLER MİSAFİR OLDU

Kocaeli Yörükler Derneği Başkanı Mahmut Budak, Oğuzboyları Konfederasyon Genel Başkanı Mehmet Özer ve Marmara Yörük Türkmen Dernekleri Başkanı Cemalettin Yaman, Başkan Karaosmanoğlu ile görüştü. Kentimizde Yörük kültürünün yaşatılması noktasında fikir birliğinin varılmasının yanı sıra daha etkin kültürel çalışmalarının yapılmasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanımızın kültürel yapısının gelecek nesillere aktarılması bizim için önemlidir. Bu nedenle sosyal belediyecilik olarak üzerimize düşen her görevi yerine getiriyoruz. Halkımızın hem manevi hem de kültürel yaşantısını istediği gibi yaşama özgürlüğünü çok önemsiyorum” şeklinde konuştu.








 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817