banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU: METRO’DA İLK KAZMA 2018’DE VURULACAK
  

Anadolu’nun bir özeti olan Gebze’de, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebzeliler Derneğine konuk oldu. Ülkemiz ve şehrimizde ki güzellikleri halkımızla beraber büyüteceklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Metro projelerimizin mühendislik çalışmalarını yapıyoruz. İnşallah ülkemizde istikrar sürerse Gebze’de ki Metro’nun ilk kazmasını 2018’de vuracağız” dedi.

 

2004’TE Kİ ÇİRKİNLER ORTADAN KALKTI

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda stratejik ve kaliteli üretimlerin artık kentimizde üretilebildiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gebze’mizin 2004’te dağ gibi sorunları vardı. Bunlar çok şükür gerilerde kaldı. Ancak gelişen ve büyüyen kentimizde yeni ihtiyaçlar ortaya çıkacaktır. Öngördüğümüz ihtiyaçların çözümünü ve planlamasını yapacağız. Daha düne kadar derelerimizden mikroplu sular akıyordu. Geçtiğimiz on yılda bu çirkinlikleri ortadan kaldırdık. Gebze ilçemizi iyileştirirken, daha güzel hale getirmek için çalışıyoruz. Bu yerel hizmetlerin önemini bilen bir partimiz ve hükümetimiz var. Bu da bize hizmet etme şansı veriyor. Kaynak ve yetki vererek hizmetleri yapma şansı yakalıyoruz” şeklinde konuştu.

 

GEBZE’MİZE SAHİP ÇIKTIK

 

Gebze’nin yakın köylerine doğalgaz çalışmalarının başlanıldığını da ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Balçık’ta çalışma sürerken, Mollafenari köyümüze de doğal gaz götürülecek. Gaziler dağına sahip çıktık. Buna benzer bölgeler oluşturarak yeşil alanlarımızı çoğaltıyoruz. Beylik dağını yine güzel bir alan oluşturarak halkımıza armağan edeceğiz. Bu alanlar kentimizin akciğerleri olacak. Bu hizmetleri yapan bir yerel yönetim olmak hiç kolay değildir. Geçmişti 500 torba çimento için genel müdürlerin kapısında nöbet tutardık. Nasıl IMF’in kapısında para dilendiğimiz günler geride kaldıysa o günlerde geride kaldı” açıklamasını yaptı.

 

TÜRKİYE AYAĞA KALKTI

 

Söz ve sorumluluk sahibi olan hükümetler sayesinde Türkiye’nin ayağa kalktığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemiz ayağa kalktı ve söz sahibi oldu. Bundan dolayıdır ki bizim ayaklarımıza pranga vurmak için çalışıyorlar. Ülkemiz gelişmesin ve kalkınmasın diye terör olaylarını organize ediyorlar. Derneklerimizle, STK’larımızla, vakıflarımızla ve her bireyimizle ülkemizi ileriye götüreceğiz. Cumhuriyetin ve demokrasinin olduğu ülkemizde özgürlüklere sahip çıkan bizler bakın bu şekilde toplantı yapabiliyoruz. Bizler her tülü eleştiriye zaten açığız. Ama kimse birbirine veya başkasına hakaret etmesin. Bayrağımızı daha yükseklere çıkaracağız. Vatanımızın evlatları olarak çocuklarımızın güçlü ve kendilerini geliştirebilecekleri bir ülkede olmasını istiyoruz. Bizler de zaten bunun için çalışıyoruz” dedi.

 

BÜYÜK PROJELERİ AK PARTİ İKTİDARI YAPAR

 

Gebzeliler Dernek Başkanı Davut Nalbant’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Başkan Karaosmanoğlu, “Kan dolaşımımız gibi ulaşımımızı şehrimizin her yerine götüreceğiz. Planlarımızı yaparken, Metro sistemlerini gerçekleştireceğiz. Bu gibi büyük projeleri AK Parti iktidarıyla yapabiliriz. Sizlerden bir kez daha AK Parti’ye güçlü bir destek vermenizi istiyorum. Medeniyet yolculuğumuz hizmetlerimizle devam edecek. Bunun için güçlü bir hükümete ihtiyaç var. Yolumuza devam etmek istiyoruz. Tek amacımız sizlerin hayatını kolaylaştırmak ve hizmetlerinizi yapmaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751