KARAOSMANOĞLU: MUHTARLARIMIZ BABA VE ANADIR
 Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen balık ikramı Gölkay Park'ta düzenlendi. Farklı çeşitlerde balıkların ızgaralarda pişirildiği Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve çok sayıda muhtarla birlikte vatandaşlarda katıldı. Dernek Başkanı Vedat Yoldaş ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen geleneksel organizasyonda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Muhtarlarımız mahallerinde baba ve anadır. Bütün muhtar kardeşlerimizin hep yanında oldum. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bütün kentimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Muhtarlarımızın donanımlarını ve bilgilerini artırmada teknik gezilerin de önemine inanıyorum” dedi.

 

ÇOK ÖNEMLİ İŞLER YAPTIK

Konuşmasında köylerimize çok önemli işler yapıldığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Önümüzde ki aylarda yolu yapılmamış köyümüz kalmayacak. Vatandaşımızın ayağı çamura değmesin diye hizmet üretiyoruz, üreteceğiz. Çamur yolumuz ve plansız köyümüz kalmasın diye çalışıyoruz. Sloganımız önümüzde ki yıllarda Kocaeli’mizin Avrupa’nın köylerinden daha güzel olmasıdır. Türkiye’de ki istikrarlı ve güzel gidiş hükümetimizle devam ettiği sürece bu hedefimize ulaşacağız. Sizlerden de hizmette yarışmanızı istiyorum. Muhtarlarımızın en güzel köy benim köyüm ve mahallem yarışına girsinler. Köylerimize ve mahallelerimize yaptığımız her hizmetimizin medeniyetimize yakışan halde olmasını istiyoruz ve buna ulaşmak için çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.


EN KIYMETLİSİ İNSANA VERİLEN DEĞER

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise, "Şükürler olsun hızlı internet ve donanımlı imkanları muhtarlarımıza sunuyoruz. En kıymetli değerimiz, insana verilen değerdir. AK Parti iktidarında muhtarlarımıza verilmesi geren değer verildi. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bütün şehirlerde Muhtarlar daire başkanlığı kuruluyor’’ diyerek düşüncelerini ifade etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, muhtarlarla yakından ilgilenirken ızgaraların başına geçerek balık da pişirdi. Program sonrası muhtarlara verdiği destekten dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür hediyeleri de verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817