banner2779
banner2752
banner2750

Karaosmanoğlu, ‘’Muhtarlarımız hayal etsin biz hayata geçirelim’’

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği geleneksel iftar programında Kocaeli’deki muhtarlarla bir araya geldi. AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy’un da katıldığı iftar programında bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Hep birlikte vatandaşımızın hizmetkârıyız. Mahallemizin huzuru için çalışıyoruz. Bizler model olacağız. Muhtarlarımız dert babası ve dert anasıdır. Halkımızın duasını almak ilk hedefimizdir. Muhtarlarımız proje hayal etsin ve Büyükşehir olarak hayata geçirelim” dedi.

 

“İNSANIMIZLA KUCAKLAŞMIŞ MUHTARLARIMIZI ÇOK SEVİYORUZ”  

Antikkapı SEKA Deniz Düğün Salonu’nda Kocaeli’ndeki tüm muhtarlarla ve muhtar derneklerinin yanı sıra 12 ilçe Belediyesi’nin konuyla ilgili koordinatörlerin de yer aldığı iftar programında konuşmasını sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, “Muhtarlarımızı çok önemsiyorum ve her daim iletişim halindeyim. Kentimize yapılan her hizmeti beraber gerçekleştiriyoruz. Kocaeli’deki muhtarlarımızın yanındayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da sizlerin yanında.  Vatandaşını dinleyen ve yardımcı olan her muhtarımız gönüllere dokunuyor. Bizler de insanımızla kucaklaşmış muhtarlarımızı çok seviyoruz” ifadelerini sarf etti.

 

“CENNET GİBİ BİR ÜLKEDE CENNET GİBİ KENTİ YAŞIYORUZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Lütfi Efil’in de yer aldığı iftarda, “Bana ulaşamayan muhtarımız yoktur” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “14 yıl önce söylediğimiz birçok projemizi hayata geçirdik. Eksikliklerimizi de tamamlamaya çalışıyoruz. Çok şükür susuz ve yolsuz köyümüz kalmadı. Muhtarlarımıza görevleri boyunca başarılar diliyorum. Cennet gibi bir ülkede cennet gibi kenti yaşıyoruz. Muhtarlarımızdan ricam kurduğunuz tüm hayalleri bize iletin. Birlikte hayata geçirelim. En güzel hizmetleri muhtarlarımızla birlikte yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751