banner2752
banner2750
banner2776

Karaosmanoğlu; “Muhtarlarımıza değer veriyor, yakın çalışıyoruz”

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Muhtarlar Dernek Başkanı ve İbn-i Sina Muhtarı Ömer Karadeniz ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Buluşmada Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik noktasında halka dönük projeleri de ele alındı. Muhtarların kent açısından ortaya koyacakları yüksek çalışma performansının mahallelere çok olumlu yansıyacağını vurgulayan Karaosmanoğlu, “Muhtarlarımız Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerin en yakın çalışma arkadaşıdır. Hizmetlerimize yön veren muhtarlarımıza değer veriyor ve daha yakın çalışmak için özel çaba sarf ediyoruz” dedi.

 

“KOCAELİ’YE DAHA FAZLA DEĞER KATMAKTADIR”

Derince İbn-i Sina mahalle sakinlerine de ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Karaosmanoğlu, her daim halkımızın taleplerine karşı büyük duyarlılıkla hareket ettiklerini de belirterek, “Vatandaşımızın taleplerine karşı Büyükşehir Belediyemizin ekipleri hızlı bir değerlendirme içerisinde hareket ediyor. Bize güvenen ve her daim desteğini bizlerden eksik etmeyen insanımızın kentin gelişmesine dönük isteklerini yerine getiriyoruz. Derince’de ve diğer ilçelerimizde başlattığımız altyapı ve üst yapı çalışmaları geleceğin daha yaşanabilir kent olma noktasında Kocaeli’ye daha fazla değer katmaktadır” açıklamasını yaptı.

 

“BİZİM EN BÜYÜK SERMAYEMİZ ÇOCUKLARIMIZDIR”

Mahalle sakinlerinin talepleri ve isteklerine karşı duyarlı olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için gerek muhtarlarımız gerekse mahalle sakinlerimiz sorumluluk almaktan çekinmemelidir. Her ortam değerlendirilmeli, geleceğin sahibi çocuklarımız için eğitim çalışmaları yapılmalıdır. Bizim en büyük sermayemiz çocuklarımız ve gençlerimizdir. Buna göre hareket etmeliyiz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680