banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU, ÖĞRENCİ YURTLARINI İNCELEDİ
  

Ülkemizin önemli yükseköğretim kurumlarından olan Kocaeli Üniversitesi’nin Umuttepe yerleşkesi çevresinde yapımı tamamlanan ve inşaatı devam eden yurtları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yetkililerden verilen hizmetler hakkında bilgi aldı. Geleceğin nesli olan gençlerin eğitim aldığı kurumları ve konakladığı yurtlara Kocaeli’de önemli yatırımlar gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, son olarak da yapımı devam eden Kredi Yurtlar Kurumunun yaklaşık üç bin kişilik yurt projesini de gezdi.

 

ÖĞRENCİLERİMİZ FERAH BİR ORTAMDA KALMALI

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kredi Kurumu Şerife Gelin Kız Yurdunu gezen, yurt müdürü Melek Dilek Ulusoy’dan bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, yeşillendirme, yol ve çevre düzeni konusunda çalışma yapılması için Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan’a talimat verdi. Kız öğrencilerin kaldığı yurt ve çevresinin öğrencilere yakışmasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, İlim Yayma Cemiyeti’ne ait yurt çevresinde de inceleme yaptı. Şehrimizin tanınmış iş adamlarından Kemalettin Akkurt’un yapımını gerçekleştirdiği Umuttepe camisinin arkasında ki öğrenci yurdunu da gezen ve detaylı bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, gençlere yakışan bir yurt olmasını özellikle istedi.

 

GENÇLER EĞİTİM HAYATLARINI SORUNSUZ GEÇİRMELİ

 

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Sadettin Hülagü ile birlikte yükselmeye başlayan yurt binası hakkında bilgi alan ve bu yurdun önemli sayıda öğrenciyi barındıracak olmasının önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Üniversite öğrencilerimizin hayatlarının en önemli döneminde, eğitim hayatlarının sorunsuz ve iyi şartlarda geçirmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Yapımı süren yurdun bu noktada gençlerimize önemli katkısı olacak” dedi. Yurdun yapımında çalışan işçilerle öğlen yemeği de yiyen Başkan Karaosmanoğlu, yurt çevrelerinin özellikle yeşil örtüsünün korunması ve gelişmesinin de talimatını verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751