banner2779
banner2752
banner2750

Karaosmanoğlu, Ordu Büyükşehir Meclisi’nde konuştu
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bilgi ve tecrübe paylaşımı gerçekleştirmek için Ordu’da temaslar gerçekleştirdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi, AK Parti İl Başkanlığı ve Büyükşehir Meclisi’ni ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, geleceğe dönük temennilerini de ifade etti.

  

BAŞKAN’A ÜST DÜZEY KARŞILAMA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, meclis üyeleri ve AK Parti İl Teşkilatı, Başkan Karaosmanoğlu’nu samimi bir atmosferde karşıladı. Üst düzey ve yoğun bir katılımın yaşandığı ziyaretlerde Başkan Karaosmanoğlu’na ilgi bir hayli fazlaydı.

 

SÖZ VERMİŞTİM TEBRİK ETMEYE GELDİM

Başkan Karaosmanoğlu ziyaretlerine AK Parti İl Başkanlığı’ndan başladı. Yoğun ilginin yaşandığı ziyarette İl Başkanı Akyol, “İlimizin büyükşehir yapılanmasında Kocaeli’den ilham aldık“ dedi. Basın mensuplarının ilgi gösterdiği ziyarette Başkan Karaosmanoğlu,“30 Mart seçimlerinden önce Büyükşehir yapılanmasının Ordu’ya kazanımlarını anlatan konferansta size söz vermiştim. Buraya gelecek sizleri seçim kazandığınız için tebrik edecektim. Sözümü tuttum, sizleri ve teşkilatınızı kutluyorum. İnanıyorum ki başarılı çalışmalar gerçekleştireceksiniz. Seçimleri kazanacağınıza inanmıştım. Bizlerin siyasetten anladığı hizmet etmektir. Siyaset eşittir hizmet demektir” dedi.

BAŞKAN, ORDU MECLİSİ’NE HİTAP ETTİ

Başkan Karaosmanoğlu, Ordu ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne de hitap etti. Burada önemli mesajlar veren Başkan Karaosmanoğlu, kent için birlik ve beraberliğin öneminden bahsetti. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “Gördüğüm kadarıyla yeni büyükşehir olan belediyeler arasında en hızlı kurumsallaşan ve üretime geçen belediye sizler oldunuz. Ortak akılla vatandaşların beklentilerine derhal cevap vereceksiniz. Muhalefet iktidar ayrımı demeden Türkiye’ye örnek bir il olacaksınız. Kaynaklarınızı dikkatli kullanırsanız çok daha güzel hizmetler yaparsınız. Sivil toplum örgütleri, teşkilatlar ve üniversitemizle beraber organize şekilde hizmet edebilirsiniz” açıklamasında bulundu.

 

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARIYLA AYRI GÖRÜŞTÜ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, meclis sonrası ilçe belediye başkanlarıyla da ayrı toplantı gerçekleştirdi. Burada Büyükşehir ve ilçe belediyeler arasındaki uyumundan bahseden Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’deki çalışmalardan örnekler verdi. İlçe belediyelerin Büyükşehir Belediyesi’ni küçük işlerle yormamalarını gereğini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, hizmetlerin Ordu’ya çağ atlatacağına inandığını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, “Kentlilik olgusunun yerleşmesine önem verin. Bunun yanı sıra çevre bilincinin yerleşmesini yerel yönetimler sağlamalı. Gerektiğinde diğer tüm bürokrasi kurumlarını harekete geçirin” ifadesini kullandı.

 

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Başkan Karaosmanoğlu, ziyaretinde halkla da bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, Ordu merkezde vatandaşlarla sohbet etti. Ordulular, çalışmalardan duydukları memnuniyeti ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ordu’ya verdiği kurumsallaşma desteğinden dolayı teşekkürlerini Başkan Karaosmanoğlu’na iletti. Ordu sahillerini gezen ve çevre çalışmalarını da inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşlarla ve gençlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

ÖNCELİĞİNİZ ALT YAPI VE SU OLSUN

Başkan Karaosmanoğlu hizmetlerde öncelikle altyapı, su, kanalizasyon ve arıtma tesislerine önem vermeleri konusunda da dikkatleri çekti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da, bu tavsiyeleri dikkate aldıklarını belirtti.

 

KOCAELİ’DEN GELEN BÜROKRATLARLA BİRARAYA GELDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilimizden Ordu’ya gelen bürokratlarla bir araya gelerek, Kocaeli’ne yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürütürken, Ordu Büyükşehir Genel Sekreterliği’ne getirilen Mustafa Çöpoğlu’na hizmetlerinden dolayı hediye verdi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca Kocaeli’nin eski yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751