KARAOSMANOĞLU: RAMAZAN ÇOCUKLARLA DAHA GÜZELDİR
 Başiskele Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına halkla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, burada çocuklarla yakından ilgilendi. Başiskele sahili Naile 2 bölgesinde yapılan iftar programında çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, “Ramazan ayı çocuklarla daha güzeldir. Aile bireylerimizin özellikle evlatlarına dönük Ramazan programları yapmasını istiyorum. Ramazan ayında aile fertlerinin iftar sofrasına oturduğunu gören çocuklarımız, orucun kendi hayatına getirdiği değişikliklerin bilincine varır. Çocuklar için oruç tutma denemeleri de yapmasını çok önemsiyorum. Çünkü yetişkin bir birey olma yolunda atılan en önemli adımlardan birisi oruç tutmaktır” dedi.

 

ORUÇLA SABRETMENİN GÜZELLİĞİNİ ÖĞRENİR

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus’un da eşlik ettiği iftar programında Başkan Karaosmanoğlu, “Oruç tutmanın çocuklarımıza büyük zevk vereceğini unutmamalıyız. Açlığın zorluğunu, ailesine kendisini ispat etmenin mutluluğunu kendisinde hissedeceğini bilmemiz gerekmektedir. İftar saatine yaklaşan çocuğumuzun heyecanı da artar. Dakikalar geçmek bilmez ve her daim saatine bakar. Sabretmenin güzelliğini öğrenir çocuklarımız oruçla. İftar saatinin gelmesiyle orucunu açan çocuklarımızın sofradaki mutluluğunu görmek ne keyifli duygudur. Yavrularımız orucunu açarken, iftar sofrasında ailenin en küçük üyesi olmanın güzelliği yaşar kendi iç dünyasında. Çocuğun orucu çok güzeldir” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817