Karaosmanoğlu, “Referanduma hazırız”
 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti 96. Daraltılmış İl Danışma Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri Buluşmasına katıldı. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Milletvekilleri R.Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır ve İlyas Şeker’inde katıldığı buluşmada konuşan Başkan Karaosmanoğlu,  “Büyükşehir ve ilçe belediye olarak seçimlere hazırız. Kocaeli’de yaşanan 13 yıllık değişimi hemen herkes görmektedir” dedi.

 

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİN NE GETİRDİĞİNİ AKTARMAK ZORUNDAYIZ

Önümüzde siyaseten çok önemli bir referandum sürecinin yaklaştığını vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hedefimiz tekdir. Allah’ın izniyle milletimiz kararını verecek ve sandığa gidecek. Aslında milletimizin çoğunluğu kararı vermiştir. Bunu sahada görüyoruz ve şahit oluyoruz. Siyasetin içinde olmayan, temiz yürekli ve henüz karar verememiş vatandaşlarımıza bu anayasa değişikliğinin ne getirmek istediğini de aktarmak zorundayız. Anayasa değişikliğinin siyasetin önünü nasıl açacağını hep birlikte açıklayacağız” diye konuştu.

 

“MİLLETİMİZ SİSTEMDE DEĞİŞİM İSTİYOR”

İl Başkanımızın hedef koyduğu oranın üstünde inşallah oy alacağız diyen Başkan Karaosmanoğlu,        “Milletimiz sistemde değişim istiyor. Milletimizde bu değişimlere pozitif eğilim gösterecektir. Oranın yüksek olması bizlere manevi anlamda daha çok moral verecektir. Unutmayalım, halkımız teşekkürlerini ifade ederken, tenkitleri de olacaktır. Eksiklerimizi de söyleyecektir. Biz daha çok yapacağız, vatandaşımız daha çok isteyecek. Halkımızın önerilerine değer vereceğiz. Halkımızdan kopmadan, selamımızı ve ilgimizi asla eksik bırakmayacağız” ifadelerini sarf etti.

 

“KENTİMİZİN HİZMETKÂRIYIZ”

Bakanımızla, Milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla ve Valimizle kentimizi ilgilendiren her konuyu değerlendirdiklerini de belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Önümüzde ki dönem Metro çalışmalarına başlıyoruz. 2018 yılında Gebze ilçemizde ilk kazmayı vuracağız inşallah. 2023 öncesi de Metroyu çalıştırmak istiyoruz. Büyük yatırım maliyeti olan Metro sistemleri, ulaşımda ki sorunların da köklü çözümüdür. Yerel yönetimler ve devletimizin yaptığı projeler, sadece Kocaeli’yi değil tüm Türkiye’yi ilgilendirmektedir. Şunu söylemek istiyorum bizler kentimizin hizmetkârıyız. Teşkilatlarımızla birlikte bizleri sevindirecek sonucu referanduma alacağız inşallah. Referandum sonucu, ülkemize ve insanlığa güzellikler getirmesini diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817