banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU, REGAİP KANDİLİ’Nİ KUTLADI
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. “İslam alemi olarak mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Başkan Karaosmanoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

İçinde Regaip, Miraç, Berat ve Kadir gecelerini bulunduran mübarek üç aylar, İslam dünyası için bereket, huzur ve mağfiret mevsimidir. Bu faziletli gün ve geceler bizler için büyük nimettir. Rahmet ve merhamet kapılarının açık olduğu kandil gecelerinde rabbimizden af dilerken gönül dünyamızı kin ve nefret duygularından arındırmalıyız. Büyüklerimizin gönlünü almalı, ekmek gibi aş gibi sevgimizi de kardeşlerimizle paylaşmalıyız.  

Bu mübarek günlerin insanlığın yaşadığı sıkıntıları sona erdirmesi ve İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesi temennisiyle hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyorum. Allah dualarımızı kabul ve makbul eylesin”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751