banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU: SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YAPILAN SALDIRILARI KINIYORUM
  

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2014-2015 döneminde mezun olan öğrencilerin diploma töreni Baki Komsuoğlu Kongre merkezinde yapıldı. Diploma törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu mezun olan öğrencileri kutlayarak sağlık çalışanlarına yönelik yapılan saldırıları kınadı.

 

GENİŞ KATILIM

Kurulduğundan itibaren 15’nci dönem mezunlarını veren Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi diploma törenine Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KOÜ Rektörü Prof. Dr Sadettin Hülagü, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr Zafer Utkan, KOÜ Yönetimi, öğretim üyeleri, öğrenciler ve mezun olan genç doktorların aileleri katıldı.

 

HEKİMLERİMİZİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Yoğun bir katılımın yaşandığı mezuniyet töreninde konuşma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Genç doktorlarımıza yeni hayatlarında başarılar diliyorum. Her birinin yolları da açık olsun. Hekimlerimizi çok önemsiyoruz. Son yıllarda görevini icra eden doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarına saldıran insanların tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu saldırıları kınıyor ve bu konuda daha etkin önlemlerin alınmasını da istiyorum. Bunun yanı sıra genç doktorlarımızdan hangi şartlar altında olursa mesleğimizi icra etmelerini istiyorum. Zaten bu inançla yola çıktılar. Görevi başında kim olursa olsun hangi meslekten olursa olsun saldırıya maruz kalmamalıdır. Bunlar gelişen Cumhuriyetimize yakışmayan davranışlardır” şeklinde konuştu.

 

“SİZLER ŞİFA VE MORAL DAĞITICILARSINIZ”

Ülkemizin bulunduğu coğrafyanın zor olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin gelişmesini ve büyümesini istemeyen birileri var. Buna rağmen bizler sizlerle birlikte geleceğe güvenle yürüyeceğiz. Bugün mezun olan hekimlerimiz ülkemize, insanımıza şifa dağıtacaklar. Doktorlarımız aynı zamanda hastalara umut ve moral vereceklerdir” dedi.

 

“DOKTORLARIMIZ ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞAN GÜZEL İNSANLARDIR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu konuşmasında, “Doktorlarımız çok zor şartlar altında çalışan güzel insanlarımızdır. Kentimizin parlayan yıldızı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olarak yeni bir yola çıkan genç hekimlerimize başarılar diliyorum. Onları yetiştiren hocalarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Genç doktorlarımıza bir kez daha hayatlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu KOÜ Tıp Fakültesini üçüncülükle bitiren Dr. Şeyma Büşra Uçma’ya diplomasını vererek ailesiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751