KARAOSMANOĞLU, SAĞLIKTA BÜYÜK BULUŞMAYA KATILDI
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi’yle birlikte organize edilen Hemşireler Haftası nedeniyle “Sağlıkta Büyük Buluşma” organizasyonuna Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr Şenol Ergüney, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Bekir Köksal, Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Dt. Kerem Özgüler ve çok sayıda sağlık çalışanı geceye katılan arasındaydı.

  

“ALLAH SİZLERİN EKSİKLİĞİNİ VERMESİN”

Gecede sağlık çalışanlarının gösterdiği emek ve özverinin takdir edilecek davranış olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Allah sizlerin eksikliğini vermesin. Hekimsiz ve hâkimsiz bir yerde yaşanmayacağı gibi huzurda olmaz. Sizler güzel gönlünüzle hastalara şifa veriyorsunuz. İnsanımız için çok ama çok değerlisiniz. Hepimiz 15-20 yıl öncesini hatırlıyoruz da insanımıza ve çalışanımıza değer verilmiyor, fiziki şartlar yetersiz, doktorlarımız ve hemşirelerimiz imkânsızlıklar içerisinde çalışmaya gayret ediyorlardı. Günümüzle geçmiş arasındaki farkı sizler daha iyi biliyorsunuz. Bizlerde sizler için hastanelerimizden yaşadığınız çevreye kadar ihtiyaçlarını karşılayarak hizmet ediyor ve bundan dolayı büyük bir sevinç yaşıyoruz. Sizlerin hizmetkârıyız” dedi. Gece diğer protokol konuşmalarının yanı sıra müzik eşliğinde yenilen yemekle devam etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817