Karaosmanoğlu : Sahillerimizi pırlanta gibi işliyoruz

ARTIK KAMBOÇYA DEĞİL

İzmit Körfezi’nin sahil şeridinde Büyükşehir tarafından yapılan temizlik ve düzenleme çalışmalarına bir yenisi daha ekleniyor. Mavinin en güzel renklerinin buluştuğu İzmit Körfezi’ni yemyeşil bir gerdanlıkla sarma yolunda önemli adımlar atan Büyükşehir, Yenimahalle sahilindeki kayık çekek yerlerine de el attı. Halk arasında Kamboçya olarak adlandırılan, su üzerine yapılmış derme çatma ahşap iskele ve barakalardan oluşan alan tamamen temizleniyor. Çalışmalar tamamlandığında bölge halkının kullanımına sunulacak.                                      

PLAJYOLUYLA ENTEGRE OLACAK

Başkan Karaosmanoğlu da, Yenimahalle’deki Koruma Tarım ve Federal Moğul Fabrikası arasında kalan sahil şeridindeki temizleme çalışmaları, yıkılan çekek yerleri ve eski barınakların molozlarının kaldırılması, denizin içinde biriken balçığın temizlenmesi çalışmalarını sık sık yerinde denetliyor. Çalışmalarla ilgili Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan ve yetkililerden bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, yapılan yürüyüş yoluyla Plajyolu sahiliyle entegre hale gelecek projeyle yakından ilgileniyor.   

GELECEĞİN KENTİNİ İNŞA EDİYORUZ

Yaptıkları parklar, yürüyüş yolları ve sahil düzenlemelerinin aynı zamanda Kocaeli halkının ruhunu dinlendirecek mekânlar olması için gayret ettiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Belediyecilik anlayışımızın en önemli farkı budur. İmar ettiğimiz, inşa ettiğimiz tüm çalışmalarda işlevselliğe önem veriyoruz. Benim için iyi hizmet; bir çalışmanın herkese ulaşmasıdır, herkese bir fayda sağlamasıdır. Hizmetlerimizde yalnızca bugünü değil,
on yıl sonrasını, elli yıl sonrasını da düşünerek çalışıyoruz’’ ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817