KARAOSMANOĞLU: SANDIK MİLLİ İRADENİN TECELLİGÂHIDIR

Ülkemizin siyasi tarihinde yeni bir döneme girilmesine az bir zaman kala Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de sivil toplum kuruşları (STK) ve kanaat önderleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçim sürecinin yaşandığı bu günlerde AK Parti teşkilatları, şehrimizin dinamiklerine yaptığı ziyaretlerle halkımızın iradesinin sandığa yansıması için yoğun bir şekilde çalışıyor. 2023 Türkiyesi’nin özgürlükler, inanç, değerler ve kalkınmanın üzerinde yürümesini isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bu amaçla yaptığı ziyaretlerde, “7 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve halkımız açısından çok önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Milletimiz bu seçimlerin çok ama çok önemli olduğunun da farkındadır. Şunu söylemeliyim ki sandık milli iradenin tecelligâhıdır” dedi.  

 

“STK’LAR HEP DOĞRUNUN YANINDA OLDU”

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ile birlikte Marmara Bitlisliler ve Gebze Ağrılılar Derneklerini ve kanaat önderleri olan İbrahim Barış, Hamit Kaplan ve Saadet Partisi eski meclis üyesi Dursun Ali Öztürk’ü evlerinde ziyaret etti. 7 Haziran Milletvekilliği seçimleri sonrası yerli düşünce ve milli siyasetçilerin olduğu AK Parti’nin, iktidarını devam ettireceğini ancak daha güçlü destek olunmasının önemini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “AK Parti milli değerlerine ve köklerinden beslenerek ecdadına sahip çıkan siyasal bir partidir. Geçmişte kendi halkının sesini duymayan partilerin ve hükümetlerin kaybolduğunu hepimiz gördük. Çok şükür AK Parti hep sizlerin yanınızda oldu ve olmaya devam edecektir. Sivil toplum kuruluşlarımız hep doğrunun yanında durdular” ifadelerini kullandı. Marmara Bitlisliler Dernek Başkanı Mehmet Dağbay ve Gebze Ağrılılar Dernek Başkanı Mehmet Tuğrul’un da hazır bulunduğu ziyaretler samimi bir ortamda gerçekleşti. AK Parti Türkiye’nin millet egemenliğine dayanan en yüksek kültürü temsil ettiğinin de altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “13 yıldır ülkemizde istikrarlı bir siyasi anlayış hâkimdir. Bu da AK Parti ve milletimizin yüksek desteğiyle olmaktadır. Her seçim kendi konjektörün de önemlidir ancak bu seçim geleceğimiz açısından çok büyük bir öneme sahiptir. Bütün halkımızın sandığa sahip çıkacağına ve AK Partiye destek vereceğine canı gönülden inanıyor ve görüyorum” diye konuştu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817