Karaosmanoğlu, “Seçimler bizim güç kaynağımızdır”
 AK Parti teşkilatlarını misafir ederek görüş alışverişinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Yönetimimi makamında misafir etti. Başkan Karaosmanoğlu görüşmede, “Seçimler bizim güç kaynağımızdır. Vatandaşımıza değer vererek, onlarla yakın temasınızı kesinlikle kaybetmeyin. Haziran seçimine odaklanarak, en iyi sonuçla ayrılmak için mücadele edin” dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimin de Kartepe’de alınan oyun altına kesinlikle düşülmemesini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Seçim listeleri konusunda titizlikle çalışalım. Partimize gönül vermiş vatandaşımızın sandığa kesinlikle götürmeliyiz” dedi.

 “TEŞKİLAT ÜYEMİZ SİNİR UÇLARI GİBİ ÇALIŞMALI”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hayırda yarışmak için tüm teşkilatımız yarışmalıdır. Kartepe gençliği olarak sorumluluk alın. Gençlik toplantıları yapın. Gündemle alakalı konuları konuşarak istişare edin. AK Parti çok güzel bir mekteptir. Gençlerimizi sosyal yönden sorumluluk alamaya ve kendilerini iyi yetiştirmeleri için yönlendirin. Bizler çözüm merkezinde olan insanlarız. Başarılı ve iyi insanlar yetiştirmek için yoğun biçimde çalışacağız. Dava adamı olarak, gençlerden sorumluyuz. Halkımızı ve devletimizi seven bir gençlik yetiştireceğiz. Vatandaş bize inandığı için her seçimde, başarıyı yakalıyoruz. Her teşkilat üyemiz sinir uçları gibi çalışmalıdır” diye konuştu. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “Haziran seçimlerin önemini vurgulayarak, seçimlere çalışırsak başarı gelir. Başarı tesadüfü değildir” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817