KARAOSMANOĞLU, SEOIL TÜRKİYE FABRİKASINI GEZDİ
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Arslanbey Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren SEOIL Türkiye Pipet üretim tesislerini inceledi. 81 kişinin istihdam edildiği fabrikada çalışanlarla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu’na, üretim tesisinin Genel Müdürü Kim Hyung Yul, Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Zafer Arat, Başkan Danışmanı Gültekin Görüm eşlik etti. Yüzde almışının kadın olduğu ve iki vardiya şeklinde şeklin de çalışan üretim tesisinde çalışanlara bir konuşma gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, “Sizler en iyi üretimi yaparken, bizlerde en iyi yerel hizmetleri sizlere yapma iddiamız var. Planladığımız işleri zamanla yaparak sizlerin yaşamını kolaylaştıracağız. Ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için verdiğiniz emekler için sizlere teşekkür ederim” dedi.

 

“GÜNEY KORE HALKI İLE BAĞLARIMIZ VAR”

Çalışanlar birlikte yemek yiyen ve özellikle kadın çalışanlara karanfil dağıtan Başkan Karaosmanoğlu, hedeflerinin kolay ulaşım, daha yaşanabilir bir kent ile çevre istediklerini belirterek, “Kocaeli’de sizlerin verdiğiniz vergilerle hizmet ediyoruz. Büyük yatırımlar sizlerin emekleri ile gerçekleşiyor. Her yıl elli bin insan şehrimizde yaşamaya başlıyor. Bu vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için de projeler gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı. Daha sonra kentimize yatırım gerçekleştiren firma içinde, “Sizlerin nezdinde tarihi bağların güçlü iki dost ülke ilişkileri için sizlere teşekkür ediyorum. Güney Kore bizim sevdiğimiz bir ülkedir. Sizlerin bu noktaya gelmesinde gençlerin eğitimine önem verildiğini veriyoruz. 1950’de çok yoksul bir ülke olmasına rağmen bugün çok iyi noktalara geldi. Güney Kore’de insanımız onların özgürlükleri için şehitlerimiz oldu. Kora halkı bunu unutmuyor ve onlar bizleri çok seviyor” diyerek sözlerini tamamladı.

 

ÜRETİM BANDINI GEZDİ, ÇALIŞANLAR SOHBET ETTİ

Üretim bandını gezen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çalışanlarla sohbet etti. Güney Kore ile tarih boyunca yakın ilişkilerin olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, Kore savaşında birlikte savaşan dedelerimiz bu güzel dostluğun temelini atmıştır. İki millet tarih boyunca birbirine her zaman destek olmuştur. Ayrıca ülkemizin futboldaki en büyük başarısı da Güney Kore’nin ev sahipliğinde gerçekleşen 2002’de yapılan Dünya Futbol Şampiyonasında milli takımımız dünya 3.cü olmuştur. Güney Kore deyince Bu durumların bıraktığı güzel itibar sayesinde hala devam eden dostluk ve kardeşliğimiz ticarette, ihracatta ve ithalatta da devam etmektedir. Savaşta dedelerimiz yeri gelmiş ekmeğini suyunu sıkıntılarını paylaşmış. Bizlerde günümüzde her anlamda birbirimize destek oluyor ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817