KARAOSMANOĞLU, SİGORTACILARI KONUK ETTİ

Kocaeli Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Nihat Güngör ve yönetimi, Sigortacılık Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Sektörün son durumu hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, sigorta sektörünün önemli olduğunu da dile getirdi. Özellikle deprem sigortası olarak bilinen DASK’ın daha çok yaygınlaştırılmasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizdeki sigortacılık sektörünün büyümesinden memnunum. Ancak halk nezdinde sektörün hizmetleri noktasında daha detaylı bilgilendirme ve eğitim çalışmaları yapılmalı” dedi.

 

“SİGORTA SEKTÖRÜNDE KALİFİYE PERSONEL GEREKLİ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaretinde, dernek başkanı Güngör de, “KO-MEK kurslarında sigortacılık da uzman personel yetiştirmek için eğitim çalışmalarının yapılmasını istiyoruz. Sektörün bu anlamda önemli bir ihtiyacı bulunmaktadır. Bizlerde nispeten bu mesleğe vakıf daha eğitimli personelleri istihdam etmiş oluruz. Aynı zamanda sigortanın önemini de halkımıza anlatmak için Büyükşehir Belediyemizle ortak projeler yapma arzusundayız” şeklinde konuştu. Her sektörde olduğu gibi sigortacılıkta da donanımlı personelin gerekli olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “İstihdama dönük KO-MEK kurslarına bu dönem ağırlık vereceğiz. Gençlerimizin ve insanımızın donanımlı bir meslekle hayata atılmalarını istiyorum” açıklamasını yaptı. Görüşme sonrası Kocaeli Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Nihat Güngör, Başkan Karaosmanoğlu’na Sigortacılık Haftası ziyareti nedeniyle plaket takdim etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817