banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU: SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

Kastamonu’da yapılan Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası'nda üçüncü kez üst üste Avrupa Şampiyonu olarak ülkemize altın madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kazanılan başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bizlere büyük mutluluk yaşattınız. Sizlerle gurur duyuyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

“EĞİTİMİNİZE ÖNEM VERİN VE BAŞARIYI BU ŞEKİLDE YAKALAYIN”

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak eşliğinde antrenör ve sporcular kazanılan şampiyonluk kupasını, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na takdim etti. Sporcuları tek tek kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, spora verdiği destek ve ilgi için Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı tebrik etti. Kocaeli’de yerel yönetimlerin eğitime ve spora ilgi göstermesinin yanı sıra destek vermesinin bu başarılı sonuçları doğurduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki; bu başarılarınız devam edecektir. Ancak bunun yanında eğitiminize ara vermeden ve önem vererek devam etmenizi sizlere tavsiye ediyorum. Sportif başarılar eğitimle daha güzeldir” diyerek konuştu.

 

“OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARI SİZLERİN ARASINDAN ÇIKACAK”

Sporda başarının alt yapıya yapılacak yatırımlarla olabileceğinin altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Üç yıl üst üste şampiyon olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’ne emek veren herkesi kutluyorum. İnanıyorum ki; geleceğin olimpiyat şampiyonları da sizlerin arasından çıkacak ve bizlere büyük bir gururu tekrar yaşatacaksınız. Bu önemli başarıda emeği geçen herkesi bir kez daha yürekten tebrik ediyorum” açıklamasını yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751