banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU: SUMOTAŞ BİZİM AİLEMİZDİR
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Suadiye Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini (SUMOTAŞ) ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, “SUMOTAŞ ailesi bizim ailemizdir. Sizin iyi olmanız bizim iyi, sizin üzülmeniz bizim üzülmemiz demektir. Her zaman yanınızdayız” dedi.

 

1 KASIM’DA BÜYÜK SORUMLULUĞUMUZ VAR

 

SUMOTAŞ ziyaretinde bir konuşma gerçekleştiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’de, “Bizleri sıcak bir ortamda ağırladığınız için sizlere teşekkür ederim. Duyguları bir iç içe bir toplumuz. Kooperatifimizle her konuda rahatlıkla konuşabildiğimizi ifade etmek isterim. Sizlerden gelen her türlü talepleri imkanımız doğrultusunda yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin iş hayatınızda gelişme kaydetmesi için bizde yardımcı oluyoruz. İnanıyorum ki her geçen gün daha güzel gelişmeler yaşanacak. Ulaşım noktasında eksikliklerin giderilmesi için özellikle Suadiye köprüsünde kamulaştırılmamız sağlandı. Suadiye meydanı noktasında da önemli bir aşama kaydettik. Sizlere samimi birliktelik için sizlere teşekkür ederim. Bir şeyi daha ifade etmem gerekiyor ki 1 Kasım seçimlerinde bize ve sizlere büyük sorumluluk düşüyor. İnanıyorum ki istikrarın devam etmesi için hepimiz sandığa gidecek ve AK Parti’ye gereken desteği de vereceğinize inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

ÜLKEMİZİ DURDURMAK İSTİYORLAR

 

Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz’ın da katıldığı ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sizlerin rahat ulaşımı için kamulaştırma yaptığımız Suadiye köprüsünü 2016 yılı içerisinde bitireceğiz. 10 yıl öncesine göre temiz su, kanalizasyon, doğalgaz, üstyapı ve arıtmalarımızda önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Sizlerin yaptığı gibi temiz ve helalinden çalıştığımız sürece evimize helal ekmek götüreceğiz. Namerde muhtaç olmamak için çalışıyoruz. Ancak Türkiye’nin güçlendiği ve söz sahibi olduğu dönemlerde, ülkemizi durdurmak isteyenler var.  Bunu tarihte gördük, şimdi de görüyoruz. Çanakkale’yi ve istiklal savaşını hepimiz biliyoruz. Atalarımı aç kaldılar, şehit oldular ancak şereflerinden ve namuslarından asla taviz vermediler” ifadelerini kullandı.

 

TERÖR AKREP GİBİDİR,

MUTLAKA DESTEK VERENLERİ SOKAR

 

Ülkemiz daha müreffeh bir duruma geldiğini hepimiz yaşayarak gördüğümüzün altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizi yokluğa itmek, Suriye ve Irak gibi yapmak için çalışıyorlar. Dikkat ederseniz güçlü ve zalimlere karşı ayakta duran tek müslüman ülke Türkiye kaldı. Zulmü ve haksızlığı alkışlamıyoruz. Bundan dolayı tuzaklar hazırlıyorlar. Ancak bu tuzaklar bir gün onları vuracaktır. Bu durumu alkışlayanlar gereken cevabı mutlaka alacaktır. Terör akrep gibidir. Bir gün gelecek destek verecekleri de sokacaktır. Bu mikrobu ancak birlik ve beraberlik temizleyecektir. Biz devlet yöneticilerimiz halkını bilir ve zulmün ile terörün yanında durmaz, karşısında durur. Hep bu hainler alçak bir şekilde saldırdılar. Ama karşılıklarını alıyorlar” dedi.

 

SEÇİMİ ETKİLEMEK İSTİYORLAR

 

1 Kasım seçimleri etkilemek için bu terör olaylarını yaptıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Bu terör örgütlerine destek verenlere Allah’ın laneti üzerlerine olsun. Türkiye’de çok önemli gelişmeler yaşandı. Devletimiz ve milletimiz zenginleşirken önüne çıkan engelleri de birer birer geçecektir. Emanetinize devlet ve hükümetimiz sahip çıkacaktır. Terör olaylarıyla seçimi etkilemek istiyorlar” ifadelerini kullandı.

 

 

 

SORUMLULUK ALMAZSAN SÖZ SAHİBİ OLAMAZSIN

 

SUMOTAŞ Kooperatifi Başkanı Ömer Yavuz’un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Anayasa’nın verdiği görevi yapmamanın sorumluluktan kaçmak olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Sorumluluk almazsan söz sahibi değilsindir. Bu siyasi anlayışlara sahip partilere halkımız gereken cevabı verecektir. Rabbim işlerinize bereket versin. Ekmek için mücadele ediyorsunuz. Samimi olarak yöneticilerimizle bizler yapmamız gereken neyse her zaman yanınızdayız” diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmalarından tekrar söz alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Suadiye mahallemizin özellikle AK Partimize ülkemizde oy oranlarını karşın artırmış ve istikrardan yana olmuştur. Suadiye Çepli Mahalle ve Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, “Yollarımızdan doğalgazına gerçekleştirilen bütün çalışmalardan dolayı Büyükşehir Ve Kartepe Belediye Başkanlarıma teşekkür ediyorum. Her daim bizim yanımızda oldular, bizlerde onların yanında olacağız” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751