KARAOSMANOĞLU, SYMBOL AVM’DE
 Ciddi bir yatırımla şehrimize kazandırılan Symbol Alışveriş merkezini gezen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, burada Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan’dan AVM hakkında detaylı bilgi aldı. Symbol Kocaeli Projesi’nin 62 bin metrekarelik bölümü alışveriş merkezi olarak faaliyetlerini sürdürecek ve Kocaeli ve çevre şehirlere hizmet verecek.

 

BİNLERCE KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Tam kapasite anlamında ilerleyen günlerden hizmet verecek Symbol AVM için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bu projenin hayata geçmesiyle İstanbul, Bursa, Sakarya, Düzce, Yalova ve Bolu'da yaşayanların yanı sıra ulaşım için Türkiye'nin en yoğun geçiş noktası D-100 karayolunu kullananlar için de önemli bir dinlenme ve yaşam noktası olacaktır. Binlerce kişi istihdam edilecek ve kentimizin enerjisine enerji katacaktır” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817