banner2779
banner2752
banner2750

Karaosmanoğlu, TEOG’da başarı yakalayan öğrencileri tebrik etti
 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Millî Eğitim Bakanlığı’nca yılda iki kez yapılan ortak sınav TEOG-2 (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) Sınavı’nda Kocaeli genelinde 365 öğrencinin tüm sorulara doğru cevap vererek tam puan almaları nedeniyle düzenlenen törene katıldı. Öğrencilerin başarılarını teşvik etmek amacıyla Sabancı Kültür Merkezi’nde organize edilen ödül töreninde bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Bizlerin en büyük kazancı yavrularımızın hayırlı evlat olmasıdır. Bugün burada olmamızın nedeni olan çocuklarımızı, aile bireylerini ve eğitim camiamızı tebrik ediyorum” dedi.

 

“ASIL BAŞARI BÜTÜN DEĞERLERE SAHİP OLARAK YETİŞMESİDİR”

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve kent protokolünün yanı sıra eğitim camiasının temsilcilerinin de katıldığı toplantıda konuşmasını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Yakalanan bu başarıların çok güzel olduğunu ifade etmek isterim. Fakat asıl başarı çocuklarımızın başta insani ve bütün değerlere sahip olarak yetişmesidir. Bedenen ve ruhen sağlıklı, iletişimi güzel, sevgiyle dolu, dost ve arkadaş olmalarını da şahsen çok önemsiyorum” diye konuştu.

 

“SOSYAL İLİŞKİLERİ ASLA İHMAL ETMESİNLER”

Notlar ne kadar güzel olursa olsun çocuklarımız bir yarış içerisinde olmamalı ve hayattan kopmamalıdır vurgusu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Büyüğünü küçüğünü bilen, çevresini ve yaşadığı coğrafyayı seven bu güzel yavrularımızı hayattan koparmayalım. Büyük bir hırsla, başarıya odaklı bir şekilde çocuklarımızı yönlendirmeyelim. Yaşamın bir parçası olan sosyal ilişkileri asla ihmal etmesinler” ifadelerini sarf etti.

 

“EN BÜYÜK ÖĞRETMEN ANNELERDİR. EĞİTİM BİR BÜTÜNDÜR”

Sevgi dolu bireyler olmasının yanı sıra tarihi bilen bir gençlik arzu ettiğini de söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu başarıların yanı sıra asıl olan ahlak eğitimidir. Çok şükür bu ihmal edilmeden bu süreç devam etmektedir. Bakınız en büyük öğretmen annelerdir. Eğitim bir bütündür. Bu noktada ailenin ve özellikle annenin eğitimi de çok önemlidir. Anne ve babanın yanı sıra aile büyüklerinin arasında yoğrulan çocuklarımız daha güzel yetişecektir. Bu anlayışı ve bütünlüğü sağlamız gerekmektedir” şeklinde konuştu.

 

“ÇOCUKLARIMIZA HAYAT BOYU BAŞARILR DİLİYORUM”

“Valimiz TEOG’da yakalanan bu başarıyı ve müjdeyi verdiğinde, gereken ne varsa yapalım dediklerini “söyleyen Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak eğitimin yanındayız. Bilgi Evleri, Akademi Lise ve Üniversite, KO-MEK ve diğer birçok alanda ortaya koyduğumuz hizmetlerle halkımızın eğitimine katkı sunuyoruz. Şunu buradan bir kez daha ifade etmek isterim ki, çocuğun hayatında boşluk bırakmamalıyız. Boşluklarını güzel alanlarla güzel etkinliklerle doldurursak, çocuklarımız hep güzelliklerin içerisinde iyi insan olurlar. Spor başta olmak üzere sanatın tüm dallarından sevdiklerine yavrularımızı yönlendirelim. Son olarak bu güzel çocuklarımızın başarısında emeği olan herkesi tebrik ediyorum. Çocuklarımıza hayat boyu başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmalarından ardından TEOG’da büyük başarı yakalayan çocuklara ödülleri kent protokolü tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751