banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU: TOPLUMUN FEDAİLERİ ÖĞRETMENLERDİR
 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında Mehmet Akif Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okul Aile Birliği ve öğretmenleriyle Antikkapı Restaurant’ta bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Toplum fedaileri öğretmenlerdir. Okul Aile Birliği yönetimi, öğretmenlerimiz ve idari kısımdaki yöneticilerimizle eğitim ordumuz bir ve beraber olmalıdır. Unutmayalım ki öğretmen emekli olmaz. Son nefesine kadar bir harf öğretmek için çalışmalıdır” dedi.

 

OKULLARIMZDA GELECEĞİMİZ ŞEKİLLENİYOR

 

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, KİHMED Başkanı Sabahattin Yamak ve Mehmet Akif Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okul Müdürü Fatih Şenocak ve Okul Aile Birliği Yönetiminin hazır bulunduğu birliktelikte, öğrencilerin aldığı eğitimin ülkemizin geleceğine ışık tutacağını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Öğrencilerimize yapılan yatırımların son on iki yılda hangi noktaya geldiğini hepimiz görüyoruz. Bu pencereden baktığımızda burada okuyan gençlerimizi hepimiz daha çok önemseyelim. Aldıkları eğitimler gelecek nesilleri de şekillendirecek” diye konuştu.

 

 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Etkinlikte konuşan Mehmet Akif Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi yetkilileri  Büyükşehir Belediye’sinin eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, bu desteklerle çalışmalarının ivme kazandığının altını çizdi. Etkinlikte ayrıca 30 sene önce görev başında şehit edilen öğretmenin eşi de onur konuğu oldu.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751