KARAOSMANOĞLU: TOPRAKLARINIZ ALTIN DEĞERİNDE OLACAK
  

Kandıra’nın Akçakese ve Kırkarmut köylerini ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve önerileri dinledi. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder’in de katıldığı köy ziyaretlerin ilki Akçakese Köyü’ne yapıldı. Köy kahvaltısıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Akçakoca’nın şehrini geliştiren daha çok güzelleştiren torunlar olacağız. O kutlu insanlara layık olmak için tüm ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Geçmiş dönemlerde yaşadığımız birçok sorunu çözmüş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yatırımlarımız sayesinde bu bölgedeki topraklarınız gelecek yıllarda altın değerinde olacak. Köylümüzden arazilerini bütünleştirmesini ve gereksiz arsa satışları yapmamasını istiyorum” dedi.

 

“12 YILDIR İCRAAT YAPIYORUZ”

Akçakese Köyü Muhtarı Mevlüt Akdeniz’in de eşlik ettiği ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Köylerimizin ruhunu koruyarak, 2023 Türkiyesi’nde köylerimizi vatandaşımızla birlikte Avrupa’nın köylerinden daha güzel hale getirmek için çalışıyoruz. Suyumuzun akmadığı ve altyapısının olmadığı köyümüzü bırakmayacağız. Planıyla, ulaşımıyla ve tertemiz çevresiyle köylerimiz ülkemize örnek olacak. Medeniyet yolunda bunları başaracağız. Hükümetimizin, muhtarlarımızın ve bizlerin gayretli çalışmasıyla, ülkemizin, şehrimizin ve köylerimizin önünü açarak engelleri bir bir kaldıracağız. Dertli olan insanlar laf üretmez iş üretir. Biz 12 yıldır icraat yapıyoruz. Köylümüzden de bu çalışmaların devamı için hükümetimize destek vermesini bekliyorum. Güçlü hükümetin olduğu ülkelerde yerel yönetimler hizmet üretir gerçeğini hepimizin bir kez daha hatırlamasını istiyorum” diye konuştu. Daha sonra köyü gezen Başkan Karaosmanoğlu, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

 

“SAMİMİYETLE KÖYLÜMÜZÜN HİZMETİNDE OLUYORUZ”

Kırkarmut Köyü Muhtarı Sami Şentürk ve vatandaşlar, Başkan Karaosmanoğlu’nu samimi bir şekilde karşılarken, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram da ziyarete eşlik etti. Kırkarmut Köyü’nün Hatipler Mahallesi’nde de belediye başkanlığının bir sevda ve aşk işi olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu hizmetleri gerçekleştirirken hepsinden önemlisi gönül dünyamızın neyle dolu olduğudur. Ben ve ekibim bu şehre tüm ruhumla bedenimle bağlıyım. Ülkemizin ve şehrimizin gelişmesini isteyen kadrolarla çalışıyoruz. Allaha şükürler olsun ki; Yeni Türkiye yolunda bu milletin geleceği için çalışan, hayallerini projelere dönüştüren siyasi kadrolar mevcut. Son 12 yılı aşkın zamanda ülkemizde insan hakları ve özgürlükler alanında birçok gelişme yaşandı. Geçmişte ne badireler atlattığımızı hepimiz hatırlıyoruz. Başta köylü insanımız olmak üzere halkımızla birlikte iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Hep birlikte Yeni Türkiye yolundan hızlı ve güvenli bir şekilde yürüyeceğiz. Bizler samimiyetle köylümüzün hizmetinde oluyoruz” dedi.

 

“ŞEBEKE SUYUMUZ ŞİŞE SUYUNDAN DAHA SAĞLIKLIDIR”

Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “Köylerimize planlı bir şekilde ne lazımsa onları gerçekleştirirken, altyapı noktasında giderek iyi noktalara geliyoruz. Köylerimizdeki yaşam alanlarını pırıl pırıl yapıyoruz. Doğal hayatın ne kadar güzel bir şey olduğunu sizler daha iyi bilirisiniz. Şehirlerdeki hayatı da kolaylaştırıyoruz ama köylerimiz yaşamsal açıdan çok daha güzel. Kandıra ilçemizde su problemi artık yaşamayacağız. Sapanca’dan Yuvacık arıtma tesisine yaptığımız hat ve derin sondajlar sayesinde geçen sene kentimizi ve köylerimizi o kurak mevsimde dahi susuz bırakmadık. Kandıra Namazgâh Barajımızı da yaparak büyük bir hizmeti gerçekleştirdik. Köylerimizde pırıl pırıl suyumuz akarken, şebeke suyumuzun şişedeki sudan daha sağlıklı olduğunu belirtmeliyim” ifadelerini kullandı. Birlik beraberliğimizin çok ama çok önemli olduğunu da vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımızın iradesi çok ama çok önemlidir. Birçok hizmet yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Türkiye artık dünyanın gıpta ettiği bir ülke haline geldi. Bunun devam etmesi için sizlerin bizlere sahip çıkması gerekiyor” dedi. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra köy fırınını da inceleyerek, burada ekmek yapan hanımlardan dua istedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817